کجاست ای یار آغوش تو؟ (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
کجاست ای یار آغوش تو؟ (sm172)
Chris Rea خیلی خوبه خیلی (sm178) عاشقم این فضاسازیای تنظیمو ریتمای متفاوتی که تو کاراشه هستم.. نوازندگی های کاراش کاملا متفاوته. صداهایی میشنوی که تا حالا نشنیدی
بلوز راک تو این فضاها خیلی میچسبه (sm173)
امتحانا دیگه(sm120)همش تو اتاقم بودم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و اتاقم رابطه ی نزدیکی با هم داریم کلا، پناه گام محسوب میشه اصن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانمی وارد داروخانه شد و با آرامش خاصي به دکتر داروساز گفت که به سیانور احتیاج دارد!داروساز پرسيد سیانور را برا چی میخوای؟خانمه توضیح داد که لازم است شوهرش را مسموم کند!!!
چشمهای دكتر داروساز چهار تا میشه و میگه: خدا رحم کنه! خانم من نمیتونم به شما سیانور بدم که يا اون شوهرتون رو بکُشید!این بر خلاف قوانینه! من مجوز کارم را از دست خواهم داد . . . هر دوی ما را زندانی خواهند کرد و دیگه بدتر از این امكان نداره!
نه خانم! نه! شما حق ندارید سیانور داشته باشید. حداقل من به شما سیانور نخواهم داد.
وقتي حرف دكتر به اينجا رسيد ، خانمه دستش رو برد داخل کیفش و از داخل اون یه عکس درآورد . . . عکسی که در اون شوهرش و زن دكتر داروساز با هم توی یك رستوران در حال شام خوردن بودند.
داروساز يه نگاهي به عکس کرد و گفت: چرا همون اول به من نگفتين که نسخه دارین؟؟؟!!!
نتیجهی اخلاقی:
وقتی به داروخانه مراجعه میكنید ، اول نسخهی خود را نشان دهید!!!(sm173)
منم همین احساس و داشتم،تا اینکه امتحانا شروع شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه بحث امتحانا که میاد وسط از در اتاق به بیرون همه جا پناهگاه حساب میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا کسی اینستا نداره ؟
ممر صدا اینو گوش کردی ؟؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چه صدایی داره (sm50)
(sm59)نقل قول:
(sm182)
نشان تو گه از زمین گاهی ز آسمان جویم (sm50)
به لطف تلاش و همّتِ مسئولین ، تیمهای ورزشی ایران ( فوتبال ، والیبال ، کشتی ) در هر تورنمنتی در سرتاسرِ کره خاکی میزبان هستن :|(sm50)
سنگین بودا
دوست دخترم میگه حالا که لاین داره ***** میشه میخوام اعتراف کنم :(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
من اصغرم 40ساله از کهکيلویه وبويراحمد...
(sm120)نقل قول:
امیر ، هر سایت میخوام باز کنم جدیدا هی چندتا صفحه وا میشه چی کار کنم (sm9)
افشین قطبی کوشی برو تو کارش (sm59)
چقد راحت بحثشون خوابید!
سافارینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا ببینم ، چرا باو اومدم یه برنامه نصب کنم یه برنامه دیگه نصب شد پاکش کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین هم فیلم بازه ها (sm120)
یک روز،
بلکه پنجاه سالِ دیگر
موهای نوهات را نوازش میکنی
در ایوانِ پاییز
و به شعرهای شاعری میاندیشی
که در جوانیات
عاشقِ تو بود.
شاعری که اگر زنده بود
هنوز هم میتوانست
موهای سپیدت را
به نخستین برفِ زمستان تشبیه کند
و در چینِ دور چشمانت
حروفِ مقدسِ نقر شده بر کتیبههای کهن را بیابد...
یک روز
بلکه پنجاه سالِ دیگر
ترانهی من را از رادیو خواهی شنید
در برنامهی مروری بر ترانههای کهن شاید
و بار دیگر به یادخواهی آورد
سطرهایی را
که به صلهی یک لبخند تو نوشته شدند.
تو مرا به یاد خواهی آورد بدون شک
و این شعر در آن روز
تازهترین شعرم برای تو خواهد بود ...
یغما گلرویی(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر (sm2)
(sm178)
(sm50)
(sm28)
سعي نميكنم تورو مجاب به اومدن كنم
از كجا معلومه كه سرت ازين شلوغتر نشه(sm25)
کیستی سینجول (sm2)
من رهگذري تنهام ميانه اين شهرهاي بي رحم
با وسعته صدايي به بزرگيه دله ماهي(sm25)
خدایا مستحق این همه عذابیم عایا (sm196)
الیاس جان ؟
بلی
این آلبوم hardwell که دلرا زده را دانلود کردین؟ 320 واقعیه یا فیکه ؟
کم پیش میاد فیک باشه حتمن اصله میزنیم بزودی
چون من دیدم جای دیگه هنوز کسی نزده
انجمن ترنس باز هم خبری نبود
گفتم شاید فیک باشه
(sm120)دیگه بستگی داره کدوم ادمین بیدار باشه
امشب اومده پس آهان به این خاطره لابد
یه چیز دیگه
میخواستم ازتون خواهش کنم اگه کارای قشنگ تو سبک امبینت و چیلی اوت سراغ داشتین تو این تاپیک معرفی کنین
من زیاد تو این زیر شاخه ها کار نمیشناسم چون بیشتر ترنس میگوشم
اگه زحمتش را شما بکشین ممنونتون میشم(sm176)
(sm2)40 مین سانسور شده میره نمایش خانگی