اگر میخوای بکپی خب برو دیگه ور نزن اگرم میخوای باشی البوم بزن بعد برو
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر میخوای بکپی خب برو دیگه ور نزن اگرم میخوای باشی البوم بزن بعد برو
مارک نافلر سیروس سلیمی (sm2)
اون استیو ویلسونه عزیزم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یا خدا
من سال بعد ابعاد کاری ام را در دو بخش پیش می گیرم. فعالیت هایی که در ایران خواهم داشت و اتفاقاتی که در عرصه بین المللی در پی شان هستم. هر دوی این مباحث با هم پیش می روند. یک قطعه انگلیسی هم داریم. فضای آلبوم فضایی متفاوت تر نسبت به آثار من است.
(sm2)
(sm2)یاد حرف نقی افتادم به ارسطو میگفت اول ابروی مارو تو علی اباد بردی بعد رفتی تهرون ابروی مارو تو پایتخت بردی حالا میخوای با گرفتن زن خارجی در عرصه بین الملل ابروی مارو ببری (sm30)این ففریم میخواد تو عرصه بین الملل واسمون ابرو نذاره در عرصه بین الملل برینه (sm2)
(sm2)مث سینجول شدی کامنتات اصن ربطی به هم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ جون اهنگ محسن (sm118)
شادی امینیم با شعر مهدی موسوی امشب (sm127) خدا کنه نزنه شعرو نابود کنه (sm120)