خواستم برات آپ کنم دیدم میلاد کانی فرستاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواستم برات آپ کنم دیدم میلاد کانی فرستاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گررررررم (sm134)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از توِ دیوث هیچوقت آبی گرم نمیشه... (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چقد این یارو توو دل برو هست من که بش عادت کردم باید فالوش کنم (sm120)
اینو تا آخرش ببینید (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میلاد همیشه میپره وسط تقصیر من چیه (sm2)نقل قول:
به هر حال من کار خودمو انجام دادم و دانلودشم کردم (sm51)
بمیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامان جلیلی - حیف ... (sm50)
دوست دارم نگات کنم تا که بی حال بشم
تو ازم دل ببری منم اغفال بشم... (sm172)
من اگه بمیرم کی میشه همدل و غمخوارت تو شبای بی کسی و تنهایی (sm81)(sm2)نقل قول:
تو مرا تنها نگذاری، حمیرا (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهایی میگیره همه ی دنیامو
به کی سپرده جامو ... (sm50)