چیز دیگه نمیخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیز دیگه نمیخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد 6 مهر 6 مهر کردم خودم قیر شدم !!!! (sm25)
برو بابا میخوام 510 ریلیز کنم ..نقل قول:
(sm30)نقل قول:
(sm27)
(sm120)
تفرعن یعنی چه؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام شنبه 5 مهر 1393 - 15:18:03 9 0
یعنی فرعون بازی درآورن- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام شنبه 5 مهر 1393 - 16:40:22 7 0
یعنی هیچ واژه فارسی عامه فهمی وجود نداره برای کلمه تفرعن؟؟- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام شنبه 5 مهر 1393 - 16:42:07 7 0
چرای آقای حداد عادل ریاست فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در مجلس به ایشون تذکر ندادن بخاطر بکار بردن واژه ها بیگانه؟؟؟
نقل قول:
(sm50)
برم مکه آلبوم اومده ..
سال بعد بازم اسم نوشتم میرم نوبتم میشه .. (sm59)
محسن اراده کنه موزیک جهانو میخوره(sm2)
کدوم روز من رفتم روز جمعه تو دو هفته دیگه اصا نت نبودم .. (sm2)نقل قول: