اهنگو پیدا کردم
کارت عابر گم کردم چیکا کنم.بانک میده باپولش؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگو پیدا کردم
کارت عابر گم کردم چیکا کنم.بانک میده باپولش؟(sm74)
به ریاست دکتر مهندس بابا اسی با حدود یک سال سابقه در نت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنر كردي ديوث اهنگه جرج مايكلو ابوبكره بغدادي هم ميشناسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اتفاقاً هیچ ربطی به چشم نداره (sm120) یه بار چند سال پیش یه بحثی رو را انداختیم با متخصص مربوطه در زمینه چشم پزشکی و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که خود ارضایی هیچ گونه تاثیری بر قدرت چشایی ناشته ندارد نخواهد داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هشدار : حالا نری خودتو کور کنی (sm2)
دیوث ظرفیت تکمیل است خالی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث يوزرم منظورم بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو خالی کن کار داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيا
الان کل داستان رو تو سه خط برات میگم حال کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم ديوث چرا اينقدر نفهمي تو(sm2)
چورن میخواد ؟؟ (sm2)
چورن چیه دیوث ؟ آلبوم فاتح نورایی رو میخواستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اونم یجور فتح نوره دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدیو کچل هنو نذاشتم تو تلگرام پر شده .. :l
دیوثا منو رسوا نکنید اینجا (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm74)
اره فیلم خیلی خوبیه مخصوصا طنز جالبی داره درسته این فیلمهای ابرقهرمانه میبینم ولی ازشون خوشم نمیاد ولی این جالب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا من خیلی از رینولدز خوشم میاد
بمیره راحت شیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm2)میگم نکنه خود یارو تجاوز کزده
این کجاش بزگاله ست آخه ؟ زدن مغزشو درآوردن (sm2)نقل قول:
رسول منشی دیوث (sm2)
ديوث من دستم بنده خونه نيستم ولم كن(sm2)
مگه گرفتمت (sm2) اون سیدی رو بگیریا (sm2)نقل قول:
جااااااهاهاهاهاهاهاهاها
(sm2)نقل قول:
تو ص اول بش گفتم بی دلیل نمیتونه باشه شاید چند تا یوزر ساختی یا اینکه فعالیت مفید نداری (sm120)نقل قول:
ص 2 و 3 هم خطر اومد زدیم کسخول بازی (sm2)
خسته شدم از این به بعد اسمتو من نمیبرم
میخوای بیا میخوای نیا نازتو من نمیخرم
(sm50)
غروب جمعه چقدر دلگیره (sm50)
ولی انگاری هر روزم غروب جمعه ست (sm50)
غم جمعه عصرو
غریبی حصرو
(sm50)
كدوم ديوثي تاپيكه عشقه منو پاك كرد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا چه گفته های باارزشی تا حالا نشنیده بودم (sm2)
فعلا نشد . بعدا ایشالا . اون چیزی که من میخواستم باید CMS اختصاصی مینوشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سایت تخصصی هست عزیزم (sm128)
ماشالا امیرعلی بهادری (sm50)
ملودی ولی کاوره (sm120)
"کجایی؟" غم عجیبی داره (sm172)
ولی لامصب اون بنده خدایی که شب قبل ریلیز اومد شعرشو نوشت یقین داشتم خودش همینطوری یه چیزی نوشته که بگه این شعرِ آهنگِ (sm2) بعد دیدیم نه همونه با کمی تغییرات (sm2)بعد همین میاد میگیره (sm120) به خاطر همین غمِ عجیبنقل قول:
ولی سنگ صبور کجا و این کجا (sm50)
آهنگ فیلم کوتاه امیرعلی بهادری هم عالی بود ولی لامصب از یه کار هندی کاور کرده بود (sm120)
سنگ صبور از هر نظر برتر بود شعر ملودی (sm178) تنظیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی به خاطر اون بار عاشقانه و یه نمه تینیچر بودنش گرفت والبته به قول خودت به خاطر رو تصویر اومدنش
من شب قبلش تو تلگرام دو تیکشو فرستاد کیفیتش پایین بود عمرا فکر نمیکردم انقدر هیت بشه (sm59)
خودِ محسنم رو انقدر هیت شدنش اصلا حساب نکرده بود (sm120)
مخاطب عام همینه دیگه کار ساده و سطحی رو بهتر دوست داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ های شهرزاد ضعیف نیستن ولی خب شاخ هم نیستن (sm120) البته غیر افسار که یه چیز دیگس (sm50)