اخه یکی ندونه انگار میخواسته رییس فیفا بشه که اینقدر تلاش میکرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه یکی ندونه انگار میخواسته رییس فیفا بشه که اینقدر تلاش میکرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما میگفت خایه مال(sm120)نمیشناخت ما رُ که همیشه با قرمزا شاخ تو شاخ بودیم و با اکثر سبزا لاو تو لاو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سنجش اگر دستم بهش برسه کونشو میگذارم...(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلتو چکار کنه ؟(sm120)پرز به خودش هم میگه خوش اومدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پرز رفته دروازه بان خریده با اینکه نیازی نبود دم نزده بیچاره الان باید تو تمرین با ایکر و لوپز چش تو چش بشه (sm120)
تنها حرف مقتدرانش تو این دوسال این بود که ما مهاجم نمیخریم و از ایسکو و بنزما استفاده میکنیم (sm120)
توکلی(sm120)نقل قول:
همون دیگه ....اگر نمیگی عشق خوزه ای اگر خوزه بود تخم این کارا نداشت که ....نقل قول:
خیلی بده مربی جایی که هستُ در حد خودش ندونه و فک کنه بالاتر از حقش بهش دادن(sm120)
امیر نبود همین تالار رو هم نداشتیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو هم مدیر شی من که انقدر دوست دارم و عشقمی جرت میدم چه برسه یکی که پیش بقیه مقبولیت نداره (sm120)البته دروغ گفتم جرت نمیدم (sm120)
من اگر کاربرا هم دوست داشتن مدیر بشم هیچ وقت مقبول اون بالایی ها نبودم(sm120)نقل قول:
** کش (sm120)نقل قول:
من خودم عشق ژوزه ام (sm120)و تو این مورد قبول دارم (sm120)نقل قول:
ولی رئال یکیو میخواد که ارامش داشته باشه مثل انجلوتی (sm120)
اگه مورینیو بود وانخل به فروش میرفت فرداش مصاحبه میکرد کل باشگاه رو به اتیش میکشید و تیم به حاشیه میرفت (sm120)
اگه جیمز رو بدون اجازش میخریدیم میرید به جیمز و پرز میزاشت اونجا (sm120)ولی انجلوتی الان رونالدو و بیل رو هم بفروشه حرف نمیزنه (sm120)