شیرمردا تو چه ترسی زسگِ لاغرشان (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شیرمردا تو چه ترسی زسگِ لاغرشان (sm50)
از شیوع قشر خاصی که ژست و عقده ی توامن (sm50)
(sm50)
آلبوم نیوش رو گوش داده بودی؟ آلبوم علم باران چطور؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همچین فاز غم داشته باشه حوس کردم برم زیربارون چند تا آهنگ گوش بدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو رضا - شب بارونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)خوشم نمیاد ازین بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت بزرگداشت رودکی از علیرضا قربانینقل قول:
فاز جالبی داره این آهنگ (sm50) الته جدیدا کامران تفتی میچسبه تو این فازا (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)پاپ میخوام اونم آهنگ نه کنسرت ....جان من تو دوغ و نوشابه رو قاطی مکنی تو معرفی نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Red - Hymn for the missingنقل قول:
Shamrain - into nothingness
گوش کن (sm50)
حمیدرضا گلشن - کسی که با تو میمونهنقل قول:
من پایه ام از کی شروع کنیم
خوب بود .... (sm50) فقط این آلبوم نهران کامران تفتی سیدی داده بیرون ؟ چون من هر چی گشتم پیدا نکردم (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی 50 هزار نسخه بیشتر چاپ نکردهنقل قول:
صداش خیل خوبه خداییش ....اون طرفا نداره بری بگیری ؟ 50 هزار تا که نباید تا حالا تمام میشدنقل قول:
غلط کردم (sm74)
من چرا بن شدم(sm2)
امیر چند روز بن کردی؟(sm25)
تو برو فعلا با استودیو هماهنگ کن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستیم یه کار فرهنگی کنیم ببین نمیزارن(sm2)
تو نمیتونی زبون به دهن بگیری ؟ حداقل یه شکلک میزاشتی جلوی پستتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میبینی عصبانیه شوخی نکن باهاش اونم اینجوری خب منم اگه بودم فک میکردم داری جدی میگی
حالا امیر شکر خورد ایندفه رو مث همیشه بزرگی کن ببخش(sm127) دفعه بعد اگه خواست حرف بزنه خودم ترتیبشو میدم (sm2)
ولی منم باید توی کارگردانی ها شرکت داشته باشم (sm2)
(sm19)
مرده چقد شبیه انریکس.باباشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120) ولی دقت نکرده بودم اره مدل چشم ابروهاش خیلی شبیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک و دهنشم شبیهه خداییش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با شکلک(sm19)تو همه شواهد به پدر انریکه بودن اون ختم میشد(sm120)
اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه , شکلکو برا این گذاشتم که تو این سن این مدل با همن (sm120)
(sm25)(sm54)
(sm120) شباهت
24 ساعته نخوابیدم برم بخوابم تا 1 (sm27)
(sm59)نقل قول:
نقل قول:
حالا بشنو(sm2) من فردا میرم تا دوسه هفته دیگه مرخصی درست و حسابی میگیرم برمیگردم(sm155)
دو چشمونت پیاله پر ز می بی
دو زلفونت خراج ملک ری بی
همی وعده کری امروز و فردا
ندونم مو که فردای تو کی بی ... (sm81)
کوشان حداد آهنگ " فهمید " بهنام صفوی رو به اشتراک گذاشته نوشته امیدوارم سبک این نوع موسیقی بیشتر بشن (sm120)
این یعنی از خداشه آهنگ اسلو تنظیم کنه ولی کسخل هایی مثل فرزاد فرزین و حمید عسکری فقط ازش انتظار 6/8 دارن (sm120)
برنامه خوبی بود، ولی داش بهروز بدجوری جبهه گرفته بودی، و دوستان رو زیر سوال میبردی، خیلی از بالا نگاه میکردی شیطون، ...... البته باید از ساقی خوبی که داری(بابی)هم تشکر کنیم، هم خیلی اوج گرفته بودی و هم کویر شده بودی..... ولی در کل کارت درسته، شماره یک خودتی
(sm2)
امیرعلی بهادری عجب آهنگ نازی خونده (sm54)