ریدی به کنکور طلبکار هم هستی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ریدی به کنکور طلبکار هم هستی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
******م تو سنجش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با حرفایی که دیشب زدیم و سعید دیده باشه سایت اگه بی مدیر هم بمونه عمرا مدیر شی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال دیگه ترکوندی واسه سلامتی توکلی هر هفته ختم انعام برگزار میکنی(sm120)نقل قول:
من رئیس سنجش بشم (sm120) عمرا بگذارم چنین اتفاقاتی بیوفته دنیا همش دست اینا نیست (sm66)نقل قول:
الان بهت بگن اوزیل یا دیماریا میگی کدوم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیماریا...اوزیل بگم که چی؟ولی اوزیل هم خیلی دوس دارم(sm120)نقل قول:
هر وقت میرید یا اون پنالتی که خراب کرد آرسنال به غا رفت حالم گرفته شد(sm81)
من نمیدونم چرا اینقدر به اوزیل وابستم (sm120)اگه بگن دوست داری دیماریا بمونه یا اوزیل برگرده میگم اوزیل (sm120)هرچند دیماریا هم در حقش اجحاف شده ولی اوزیل بگیر نگیر کمترداشت ولی دیماریا وقتی بد بود یه نفره تیم رو به گا میداد (sm120)نقل قول:
البته بگم من ذوب در هیچ بازیکنی نیستم....خودت میدونی دیگه ....(sm120)نقل قول:
ولی خیلی ناراحت میشم بازیکنی که الان خوبه بره ...شاید قبل تنظیم میرفت ناراحت نمیشدم اصلا(sm120)