این سیاوش قمیشی هم ما رو مسخره کرده یا خودشو (sm120) همون آهنگ سرنوشت رو یه شعر دیگه زده روش قالب کرده به ملت :| دیگه داره ملودی کم میاره!
نمایش نسخه قابل چاپ
این سیاوش قمیشی هم ما رو مسخره کرده یا خودشو (sm120) همون آهنگ سرنوشت رو یه شعر دیگه زده روش قالب کرده به ملت :| دیگه داره ملودی کم میاره!
نمیشه از روی تعصب رو خواننده صد در صد حرفاشو رد کرد ولی حرفاش 99 درصد تناقض داره و دروغ به نظر میرسه ... حالا هم حرفاش نرم شده و از در دوستی وارد شده ... بیشتر از این نباید به حرفاش توجه کرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آقا آقاااانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم کم کم به حرف احسان میرسم. دیگه موسیقی ایران چیز جدیدی واسه ارائه نداره... یا خواننده ها دارند پسرفت میکنند یا در نهایت اون چیزی که قبلاً بودند را دارند هی تکرار میکنند... مثلا منصور کلا دوتا آهنگ درست حسابی داشت اونارا هم با تنظیم جدید رید توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این پیج فقط big big هستش که خبراش موثقه.
چوناز ماه های قبل خبر از پخش آهنگ ها همراه با اسم کارمیده.
bigbig(sm10)
تا دو روز دیگه خبر خوبو میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من نمیدونم اونی که چندوقت پیش گفت آهنگ جدید به اسم یخ زدم تنظیمش تموم شده آیدیش چی بود؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا پیداش کردم همین دوستمون bigbig....الان رفتم صفحات قبل دیدم اون زمان که قرار بود ویدئو برنده بیاد زیر پست من جواب داده بود اسم آهنگ جدید یخ زدم هستش همراه با ویدئو.... چند صفحه جلوترشم گفته بود میکس و مستر یخ زدم تموم شده و بزودی پخش میشه.... داداش تو کی هستی که خبرات آنقدر دقیقه؟؟؟؟نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm88)
منم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)