(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو محله ما برای چهار شنبه سوری دارن مین گذاری میکنن
.
.
.
.
.
.
.
لامصب این روزا حال وهوای جبهه رو داره
خلاصه اگه شهید شدیم حلال کنید....
من زیاد با pdf سر و کار دارم بهتر از این سراغ ندارم ( عجب قافیش جور شد (sm120) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای زدن حرف مفت البومو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختلاف مختار و ابی مالک اشتر هم از نامه شروع شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهارشنبه سوری (sm172)
چهارشنبه سوری سال پیش ۵ ساعت تو ترافیک همت گیر کرده بودم (sm120)
فخر گیر کردن تو ترافیک ؟ (sm120)نقل قول:
یه زلزله خفیف دم برج میلاد بیاد ، از هرف طرف بیوفته لامصب یکی از اصلی ترین راه ها رو میبنده شهر به گا میره باید کم کم با طناب ببندش (sm2)