من میدونم چرا محسن کنسرت نمیزاره چون اکثر شعرهاش خط قرمزو رد میکنه نمونش تفنگ سرپر درست نمیگم بعد خجالتم از جمعیت مردم میکشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من میدونم چرا محسن کنسرت نمیزاره چون اکثر شعرهاش خط قرمزو رد میکنه نمونش تفنگ سرپر درست نمیگم بعد خجالتم از جمعیت مردم میکشه
باع خب شد گفتی یادم رفت بگم مدل ماشینو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا موسی ابن جعفر (sm77)(sm2)(sm2)
5 ساعت و 1 دقیقه تو اتوبان رسالت (sm120) رکورد دست منه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا حالا میشه انقد فخر نفروشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی حکیم را دیدند که با سطلی آب و مشعلی در دست، شتابان می رود.
از او پرسیدند:
"آیا می روی تا بهشت را بسوزانی و جهنم را خاموش کنی تا دیگر، مردم، خدا را به خاطر رسیدن به بهشت و فرار از جهنم عبادت نکنند و تنها خدا را به خاطر خودش عبادت کنند؟ درسته؟"
حکیم بگفت:" گوه نخور بابا دارم میرم دستشویی" :|
چون محسن کنسرت نداره و ماه رمضون نزدیکه و فصل پخش نیست ، چنگیز نمیاد (sm120)
الکی که نیست ، پای حیثیتم وسطه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک بغلی (sm2)
دیگر سراغ خوانندگی نرو (sm2)
(sm2)(sm2)پیج مشکلات جنسی +۱۸