قابل توجه خودم و خودت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قابل توجه خودم و خودت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح زود بلند میشیم میایم پا نت ساعت 5 نشده گشنمون میشه (sm120)
قبلا تا 5-6 میخوابیدیم دو ساعت هم باران و اذان (sm120)
يك ساعت و نيم ديگه احتمالا اولين بازي فابرگاس و كاستا رو شاهد باشيم (sm132)
با کجا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشینا رُ آب کردی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100%(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتم بنگاه یکیش پیشنهاد داره رد کردم (sm120)نقل قول:
یه وانت پیدا کردم تو تهران 13 تومن تو اراک میشه 14 تومن ابش کرد (sm120)حیف پول ندارم حسش رو هم ندارم بیام اونجا (sm120)
جماعت فکاهی که میگن اینا هستن (sm120)نقل قول:
صدای آمریکا (sm3)