[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیمئونه جدا شه میره اینتر که گفته دوست داره یه روز برگرده اونجا ... (sm120) الگری هم بعید از یووه بره ... بره هم مورینیو به نیمکت منچستر نزدیکتره ...(sm120)
آلگری بیاد آرسنال نه منچستر.(sm120)
سیمئونه رو نمیدونستم(sm178)
اگه ونگر بمونه سال بعد سهمیه هم نمیگیریم.بدبخت شدیم(sm175)
720نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن خال اگه سهمیه بگیره و جام حذفی رو ببره میمونه (من راضیم که بمونه)
سهمیه که پرید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از مورینیوی روانی نژادپرست بدم میاد خدا کنه نیاد(sm3)
این حرفو جلو بقیه هوادارا بزنی خشتکها میدرند (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن خال اونقدرا هم بد کار نکرده
اگر هم بره شخصا دوست دارم اونای امری بیاد
شرلوک فصل چهارم
عزیزم کجایی؟؟ دقیقا کجایی؟؟ (sm81)
سیمئونه بیاد آرسنال روح دیوثی رو به تیم تزریق کنه خیلی خوب میشه(sm120)
منچسترم جهنم همون مورینیو بیاد اونوقت چه لیگی میشه.(sm120)
بانشی زیرنویسش اومده؟
480p
هارولد فینچ : تو شطرنج هر حرکت احتمالی یه بازی متفاوتی رو رقم میزنه یه دنیای متفاوت که توش یه استراتژی بهتر و عاقلانه تری رو میتونی انتخاب کنی. وقتی به حرکت دوم برسی ۷۲۰۸۴ بازی متفاوت میتونه رقم بخوره . با حرکت سوم 9 میلیون... تعداد سناریو های احتمالی تو شطرنج از تعداد کل اتم های جهان بیشتره . هیچکس نمیتونه نتیجه نهایی این ها رو پیش بینی کنه ، و این به این معنیه که انتخاب حرکت اولت میتونه هراس برانگیز باشه چون دور ترین نقطه تا پایان بازیه و یه اقیانوس بی پایان از احتمالات پیش روت هست اما این معنی رو هم میده که اگه مرتکب یه اشتباه شدی بی اندازه راه برای جبرانش وجود داره پس نباید نگران بشی و بازی رو ادامه بدی...!
(sm50)
جاناتان نولان و جی جی آبرامز گفتن برای ادامه سریال " مظنون " نقشه و ایده های خوبی داشتن ولی شبکه تمایلی برای ادامه نداشته بنابر این فصل 5 رو در 13 قسمت بستنش (sm74)
پ.ن : چیز تو چیز عمه ی شبکه CBS
البته گفته شده احتمالا شبکه نت فلیکس ساخت فصل ششم رو بر عهده بگیره (sm50)
این سریالی که تام هاردی بازی می کنه نیومده هنوز ؟
نه حالا حالاها نمیاد تازه کار ساختش شروع شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
سلام دوستان
من نميتونم نقش بازي كنم
(sm2)میلاد دیوث
رسول 111 الدنگ فک کنم یه هفته بن شد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینو نمیزنی؟!
علیرضا آذر - نانحس
(sm50)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور شو ابلیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمله رئال بدون رونالدو = خیبر خرم آباد(sm120)نقل قول:
(sm120)ین ترانهسرا در آستانه رونمایی و جشن امضای کتاب «دنیای این روزای من» به «موسیقی ما» گفت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ترس از قضاوت شدن و خجالت کشیدن (33 درصد)
- نگرانی درباره اینکه دیگران به هنگام ورزش چه فکری درباره من میکنند (29 درصد) (sm2)
- نداشتن اطلاعات کافی برای استفاده از دستگاهها (27 درصد)
- خودنمایی دیگران در باشگاه (19 درصد) (sm2)
- بوی بد بدن دیگران در باشگاه (11 درصد) (sm2)
- آسیب دیدن (9 درصد)
لامصب هر سریالی تیلفیزیون پخش میکنه حدیث میر امینی پای ثابت حضور داره (sm120) آشا محرابی و شهرزاد کمال زاده هم همینطور
(sm2)میگم خبری از اون تبلیغ حمایت از تولید داخلی نیس ندیدم شما چطو ؟
من که ندیدم.احتمالا به گوششون رسیده که بدجور ریدن(sm2)
بخواد اتفاقی بیفته برای بارسا هفته بعده برای اتلیکو هفته اخر به ترتیب مقابل اسپانیول و سلتاویگو
یعنی اینا هم میخوان برن پیش صدف ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تبلیغ دیگه میده یارو با زن و بچه نشسته یهو کسخل میشه توهم میزنه پشت فرمونه بچه هاش میان نقش کمربند ایمنی رو بازی میکنن (sm120)
(sm2)امروز من یو مقابل لستر عجب افتضاحی میشه تو منچستر جشن بگیرن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من اینو دیدم.ینی چی مثلا؟چه پیامی داره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]