ها من کی نمنه
نمایش نسخه قابل چاپ
ها من کی نمنه
بیمه 50 ، خصوصی چهارصد و خورده ای (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه نقلم گرفتم ازت (sm2)پیام میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میخوای پر کنی ؟ بابا ولمون کن (sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم پر کردنی هامو میرم خصوصی ولی جراحی رو با همون دکتر حرف زدم ، یه نفرو تو بیمه معرفی کرد ، کارش فوق العاده بود (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من چه کار کنم ؟ واسه جراحی ؟ برم دندون پزشکی یا درمونگاه ؟ مطب پزشکی هم بیمه قبول میکنن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بیمه ، پر کردن و عصب کشی میرینن تو دندون ولی جراحی و کشیدن برو بیمه . البته برا جراحی باید بری پیش دختر متخصص فک و صورتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مطب ، بیمه قبول نمیکنه
چه ربطی به فک و صورت داره ؟ (sm54)یعنی واسه جراحی هم نرم بیمه ؟ مگه نباید برم دندونپزشکی ؟نقل قول:
بیخیال جان من حوصله این قرتی بازیا رو ندارم