مدرسه گوه خورد چیست ؟
پاسخ منطقی والدین به دانش آموزان در مواجهه با تقاضای پول برای مدرسه
البته دهه شصتیا بیشتر در جریانن
نمایش نسخه قابل چاپ
مدرسه گوه خورد چیست ؟
پاسخ منطقی والدین به دانش آموزان در مواجهه با تقاضای پول برای مدرسه
البته دهه شصتیا بیشتر در جریانن
میدونید بارندگی های اخیر بخشی از بارندگی های بلوکه شده ایران بوده؟!
وگرنه چله تابستون کی سیل می اومده؟! ������
تازه در مرحله بعد بنا شده توی کویر لوت پیست اسکی دایر بشه.
ده به نود چیست؟؟؟؟
سایت ما......
ده نفر پی ام میدن
نود نفر لم دادن نیگامیکنن فقط
خسته نشین دوستان؟؟؟؟؟؟؟
پسرک از کوچکی آلتش رنج میبرد، هر گاه که از پارتی های شبانه برمیگشت تمامی دغدغه فکری اش این بود که چرا این مصیبت برای من پیش آمده؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تا اینکه یک شب در حالیکه از مهمانی شبانه برمیگشت .
یک چراغ جادو پیدا میکند.
دستی بر آن کشیده و غولی از چراغ بیرون میزند.
غول از پسرک درخواست یک آرزو میکند.
پسرک با خجالت تمام میگوید:
اگه میشه یه کاری کن که آلت من برسد به زمین.
.
و غول پاهای پسرک را قطع می کند.
کیلید اسرار : غول ک سخل
تنها امتیازی که زنهای بدبخت تو ایران دارن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینه که اگه خشتک شلوارشون پاره شه، میتونن همچنان زیر مانتو بپوشن...
خدایا ازت مچکریم بابت این نعمت
چه جوری سپاسگزاری کنیم؟!!!!(
سلام بر همه عضو جدیدم نتیتم پنجاه تا پست بود البته تا فردا صبح میتونم ادامه بدم دیدم مسخره میشه اینم حسن ختام مطلب
حذف تحریمها اثر کرد
يه ايراني ک با الکسيس عکس گرفت
ایران خاک دلیران ایران غرش ک یران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درصد فک کن من فیلم کره ای دانلود کنم (sm120) حرف سریال بود طیق معمول گفتم سریال نمیبینم پسر عموم گفت true detective رو بــــــــــــــاید ببینی فصل1ـشُ کامل بهت میدم ببین... فلشُ که گرفت گفتم فیلم با ارزشم داری بریز... حالا هنوز سریالُ ندیدم ولی فیلماش که اشغال بود... سریاله در این حد نباشه؟ (sm2) البته خیلیا تعریف میکنن از این سریال!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
11 پخش میشه پس تو کی میری خونه؟ (sm172) 11ضب یا 5عصر توی مخازه تکرارشُ ببین البته مدام مشتری میاد و میره نمیذاره بفهمی چی میگن (sm172)نقل قول:
عاقا یه زنگ بزن بهشون بگو همون مثل ماه رمضون دیر پخشش کنن ؛ آوردن جلو من فقط هشت دیقه آخرش رو میرسم که اونم دارن سرود دسته جمعی میخونن (sm172)
دیشب خداداد عزیزی اورده بودن جناب خان بهش گفت تو که رزمی کاری فیلماتو دیدم (sm70)
بیش از این جایز نیست... ببین میلادمُ داره تلف میشه دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خیلی خوش اومدی ؛ خسته نباشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط halezon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم عاقا اشکان اسهال مغزی باشی ، قدیما اونجا زیاد سر میزدم الانا گه گداری یه سر میزنیم و رد میشیم.
پرو پاچه الکسیسو (sm70) قشنگ معلومه عمرا پسره بتونه حریفش باشه (sm2)
ندیدم بجا این سریالا برو گیم آف ترونزو ببین (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلشتو بیار من واست فیلم با ارزش بریزم حال کنی (sm19)
من 12 تا یک میرسم خونه معمولا 12 و نیم میشه ، همش سرود مخسرشونو میرسم (sm70)
خان خعلی باحاله (sm70)
بعضیا اگه صدتا دليل واسه زندگی كردن داشته باشن، يک دليل كافيه برای نا اميد شدنشون و به گند کشیدن اون صد دليل
تو خونه ی خودِ خورشت کرفس اینا وقتی ناهار خورشت کرفس دارن برنج خالی میخورن(sm2)
آدما اسرار و رازهای زیادی رو برای هم می گن
کیه که از نیت واقعی ،بازگو کردنشون خبر داشته باشه تو خطی که چی میگم!(sm50)
توی لیست مخاطبای خیلیا همیشه یه نفر هست برای روزمبادا که وقتی به مشکل مالی خوردیم نقش قرض الحسنه رو برامون بازی کنه!
پ.ن منو میگه ها ، نمودن ما رو این دوست و آشناها بکشین بیرون دیگه لنتیا پولو میگیرن دیه پشت سرشونو نیگا نمیکنن (sm70)
آرامش خودمان را به جلب نظر دیگران درباره ی آنچه نیستیم نفروشیم!!!
تو بگو دانلود کنم هر ماه 3گیگم داره هدر میره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وقت شب که مشتری نداری... کجا میری پس؟ (sm142)
الان خواستم اون تیکه رو جدا کنم دستگاه ـمون با فرمت mts ضبط میکنه کانورت میکنم صداش قطع میشه (sm138)
3 گیگ همش سه تا فیلمه دیگه چیزی نی غصشو نخور (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری میای هارد یا لپ تاپتو بیار یه جوری بفرستمت خونه که سربازی رو شیش ماه بیخیال بشی سنوات بخوری (sm2)
تا ساعت 11 و نیم الی 12 مخازم بابا ، بقیشم مسافت مخازه تا خونست (sm132)
نمیخواد رفیق تو همینجوری دمت گرم هست (sm127)
یه سریا تازه رفتن نماز جمعه من ساعت 7صبح رفتم اصن تمام ثواب و حس خوبش به اینه که صبح زود فریضه رو ادا کنی
دیشب زن ظریف بهش گفته برو همونجایی که این یک ماه بودی ظریف هم گفته هیچوقت یه ایرانی رو تهدید نکن ، دوست پسر زن ظریف هم از زیر تخت گفته همینطور منو (sm2)
یه ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ
ﺍﺯ تانژانت , کتانژانت و الگوریتم ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﺮﺩﻡ !
کــ.یرمدهنتون معلم و استادای ریاضی
رفتم واسه سگم شامپو خریدم 14 هزار تومن (sm172)
گلنارم واسش گرفتی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ گفت:در بهشت شراب هایی وجود دارد که هر چه مؤمنان می خورند مست نمیشوند!!!
مریدی پرسید : پس چرا میخورند؟
.
.
.
شیخ سر خود را خاراند ، قدری با ریشهایش بازی کرد و سپس
.
.
گفت : تو اگه زر نزنی کسی نمیگه لالي كــ.سكش!!!
امروز داشتم از جلوی بانک ملی رد میشدم ، خیلی تشنه بودم . چون میدونستم تو بانک ملی حساب ندارم رفتم تو بانک و یه لیوان آب خوردم ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
10 دقیقه بعد از بانک تجارتم برام پیامک اومد :
مشترک گرامی ، وقتی تو بانک ملی حساب نداری برای چی میری تو بانک ملی آب میخوری و ما رو با شر خر در میندازی ؟ اومدن به زور از حسابت 5000 تومن ورداشتن و رفتن !!!
یارو رو با دوستش تو سرقت بانک میگیرن ، قاضی بهشون میگه :
شما محاربین ، حکم تون اعدامه !
یارو میگه :
محاربین یعنی چی ؟؟؟
قاضی میگه :
یعنی جنگ با خدا !
یارو به رفیقش میگه :
کــ.سکشنگفتم تیر هوایی نزن ، بفرما
خورده به خدا !!!!!
همسر آینده تون دیشب رو کار نبوده باشه بزن لایکو!
ﺩﻳﻮاﻥ اﺷﻌﺎﺭ اﻣﻴﺮ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ﻫﺴﺘﻪ اﻱ ﺑﺎ ﺗﺼﺤﻴﺢ ﻏﻼﻣﻌﻠﻲ ﺣﺪاﺩ ﻋﺎﺩﻝ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﺟﻠﺪ ﺭﻭاﻧﻪ ﺑﺎﺯاﺭ ﺷﺪ
احمد خاتمی در یک جمع خصوصی ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻧﻤﺎﺯ 3 ﻧﻔﺮ ﺭا ﺩﻋﺎ ﻣﻴﻜﻨﻢ:ﺳﺮﺩاﺭ ﺳﻠﻴﻤﺎﻧﻲ, ﺁﻗﺎﻱ ﻋﻠﻴﺰاﺩﻩ ﺟﻨﺎﺏتتلوو ﺧﺎﻧﻢ ﭼﺮﺧﻨﺪﻩ
اونی که داره با تنهاییش حال میکنه، با یه آدم تو دلش داره زندگی میکنه...
حس یه پــ.ورن اِستار، که عاشق نقش مقابلش شده،
هی سوتی میده که کارگردان کات بده بگه: دوباره میگیریم!!!...
امروز پيرزنی رو ديدم خميده و با پاي پرانتزي آرام و نالان ميرفت. بهش ميگم مادر خدا بد نده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ميگه مادر خدا بد نداده خودم بد دادم.
خيلي دل زنده بود لامصب
تو ســـ.وپر مارکت عارمین بودم ک یهو مینا اومد
گفت سلام خداحافظ داری...
همه اینجوری موندن :||||
.
.
.
.
.
.
ی خورده مکث کرد گفت بابا منظورم همون
های بایِ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم چشمهایش را از پشت بگیرم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اونجام خورد به اونجاش
برنامه کلا عوض شد
مجبورم کردی بیانیه بدم(sm2)نقل قول:
اگه نوید از دستش عکس بزاره (اگه دیوانه نشدم) دیگه سایت نمیام(sm2)
مرسی (sm176)نقل قول:
هر موقع شلوغ میشه یادی از حسین میکنم (sm120) میگم ایشالا مورچه بره تو شُرتت (sm120)
منم از صدای یزدانی خوشم نمیاد ! اولین باری که شنیدم تیتراز سریال مرگ تدریجی یک رویا بود که فک کنم از همونجا هم معروف شد
حالا نقد دارم در مورد موسیقی داخل و موسیقی لس آنجلسی(sm120) حالا اگه وقت شد بیانیه ای ول خواهم داد (sm120)
و همچنین سالن نوکیا تئاتر (sm120)نقل قول:
به هر حال آنطور نشود که مسابقه فقط مخصوص بانوان باشد ، همتی کنید برای مسابقه ای در چارچوب عسلامی برای آقایاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؛ مثلن پیشنهاد میشود مردان در رشته عکس پا شرکت کنند یا حتا در رشته عکس شورت کی بهتره (sm2)
قطعا شروع خوبی خواهد بود برای یک شروع جدید ، فَ لذا یه خنده مرحمت بکنید (sm70)
كوه با نخستين سنگ ها آغاز مى شود
و انسان با نخستين درد.
-در من زندانىِ ستمگرى بود
كه به آواز زنجيرش خو نمى كرد-
من با نخستينِ نگاه تو آغاز شدم...
- احمد شاملو
* به مناسبت سالروز درگذشت احمد شاملو(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شورت حسین رای میدم(sm2)نقل قول:
دیروز دیدم ، چقدر این قسمتشو تخیلی درست کرده بودن خوشم نیومد از این همه تخیل (sm172)نقل قول: