(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خوشجیل شدینقل قول:
یه قدم پشت سرت(sm118)
سعید نوروزی بود دیگه وبلاگ نداره اینستا دارهنقل قول:
یسیار عالی مثل خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربوست(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)زندگی کردم تورو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملشم گذاشت 720p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی من فداتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm198)
تو فضا نبودی قبلا ؟ (sm50)نقل قول:
هزارو یک شب من پر از صدای تو بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm10)(sm19)
شعله نکش سوسو نزن بزار خاموشت کنم
این درد تازه تر نکن شاید فراموشت کنم
باید منو به تلخی نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی
(ارش محرابی)(شادمهر)
ولش کن بابا ارش محرابی ارش محرابینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم شخصیت خودشو نشون داد
امروز یه حرف معمولی زدم بلاکم کرد
غرور از سر و روشون میباره
(sm2)چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نیست چی گفتم دیشب بود نه امروز تگش کردم یه چیزی گفتمنقل قول:
بلاک کرده حالا (sm2)
(sm2)تا شخم چپ و راست هست زندگی باید کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm2)نقل قول:
یه مشت کج کنجل(sm2)
فقط اسم بگو یوزر بسازم
دیگه اسمی نمونده(sm2)
(sm2)اکبر برخواسته
سیما زبردست
(sm77)
(sm39)
(sm2)اسمهای مورددار به ذهنم میاد فقط
دوستان کار ارکسترال یعنی چی؟ تو چ سبکیه؟؟
شادمهر همون ترانه را گذاشته و گفته ی کار ارکسترال هست و آهنگ و تنظیمش با خودشه
یعنی پر پروازنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خودش ارکسترال زده پس بگو شاهکار(sm127)
(sm118)
یه اسم قشنگ بگو برم تشکر کنمنقل قول:
انتقادها اثر گذار شد(sm59)
(sm59)مریم مهدوینقل قول:
مهسا جوادی
(sm120)چه انتقادی؟
نمیدونم دقیق ولی میتونم توصیف کنم(sm120)
معمولا کارهای حماسی رو ارکسترال تنظیم میکنن ...
درست مثل ارکستر هست چندین ساز همزمان نواخته میشن و کوبنده هست...
بعد بهت میگم(sm2)
(sm2)منکه رفتم پیجش چیزی متوجه نشدم چیز خاصی نبود
مرموزی تو اصلا
اومده میگه این کار تنظیم خودمه دوباره میگه همکارارو اذیت نکنیننقل قول:
بگیر دیگه(sm2)
(sm30)نقل قول:
حالا تازه داشتم چندتا همکار پیدا میکردم(sm2)
(sm2)خوشم میاد در سخت ترین شرایط هم کارتو میکنی عزیزمنقل قول:
از بس امثال فربد رفتن پیج سعید زمانی و... پست گذاشتند شادمهر گفته لطفا تو پیج خودم انتقاد کنید(sm120)
همکارا از ترس بلاک به سختی قانع میشن(sm120)