حیف نون زبونش تو عابربانک گیر میکنهمیبرنش بیمارستانازش میپرسن زبونت تو عابربانک چیکار میکرد؟میگه کارتمو وارد کردم گفت زبان خود را وارد کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف نون زبونش تو عابربانک گیر میکنهمیبرنش بیمارستانازش میپرسن زبونت تو عابربانک چیکار میکرد؟میگه کارتمو وارد کردم گفت زبان خود را وارد کنید
پسره پست گذاشته” تمام دارایی ام تقدیم یک لبخند تو باد “رفیقش کامنت داده اول اون 50 تومان طلب منو بده بعد زر مفت بزن
موبایل فروشیا باید اتاق پرو داشته باشنکه مشتری ها بتونن امتحان کنن سلفی گرفتن تو آینهبا کدوم گوشی بیشتر بهشون میاد
میگن قدیما موجودی بوده به اسم مرد زندگی !جلق الخالق یعنی چه شکلی بوده ؟
دو توصیه :١- هیچوقت به انتخابهای همسرتان نخندید؛شما یکی از آنها هستید!٢- هیچوقت به انتخابهای خودتان افتخار نکنیدهمسرتان یکی از آنهاست!
بدترین ضربهای که دخترا میخورن خیانتهاما بدترین ضربهای که یه پسر میخورهزمانیه که میفهمه سیستمش بازی مورد علاقشو ساپورت نمیکنه
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺁﺗﻠﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﻗﺎ؟ﺷﻤﺎ ﻋﮑﺲ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ؟ضمنا ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺧﺘﻢ ﻋﮑﺎﺱ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻣﺰﺍﺭ ﺁﻥ ﻣﺮﺣﻮﻡ ﺩﺍﻳﺮ ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ!
•ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺑﻨﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻣﻨﺸﯽ ﻣﯿﮕﻢ : ﻣﺰﺭﻋﻪ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺑﺨﺮﯾﻦ؟ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﻣﺎ ﻣﺘﺮﺳﮑﯿﻢ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﮐﺎﺭ
ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﺶ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿ ﮑﺸﯿﺪﺻﺪﺍﯼ آﻫﻨﮕﻮ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﻮﺵ ﻧﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ
ﺍﻻﻥ ﯾﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﻰ ﮐﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﺧﺮﯾﺪﻥﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﺍ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺍﻣﯿﺪﺷﻮﻥ ﺑﻪ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ !
مورد داشتیم دختره به مخاطبش گفته : دارم یخ میزنم عشقمپسره گفته : یه کم تحمل کن الان کاپشنتو بهت پس میدم!•
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﺳﺖ ﺍﻧﺪﺍﺯ ﺑﻮﻕ ﺯﺩﻩ ﺑﺮﻩ ﮐﻨﺎﺭﺩﺳﺖ ﺍﻧﺪﺍﺯ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺻﺎﻑ ﺷﺪﻩ
ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪﺍﯼ ﺍﺯ ﮐُﻨﺪﯼ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﮐﻪﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺑﻞ ﮐﻠﯿﮏ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﺭﻭ ﻣﺎﯼ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﺑﻌﺪ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﻣﯿﺪﻩ :ﺩﺍﺩﺍﺵ ﮐﺠﺎ ﺭُ ﮐﻠﯿﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯼ؟
ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺯﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﮕﻪﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺳﻔﺮﻩ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩﻥﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻤﺎ !
آخ آخ (sm25) چه زود گذشت ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان چه بزرگ شدی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی جواد... مرسی از همه (sm127)
صابــــــــــــــر (sm81)
مجتبــــــــــــــی (sm81)
برام دعا کنید دارم میرم بدم (sm81) فکر کنم امتحانش خیلی درد داشته باشه (sm81) اگه سالم برگشتم شب میبینمتون... (sm127)
دعا کنید که وقتی میام نگم "ریــــــــدم (sm59)" (sm70)
اسامی بازیکنان کره جنوبی:
کی ک.ون داد!
ک.ون کی داد!
آی جون ک.ون!
کیم ک.ون کو!
کیم ک.ون داد!
کی داد ک.ون!
جون داد ک.ون!
وای داد اون!
وای جون ک.ون!ک.ون جون وای!
جون وای ک.ون!این سه تا آخری داداشن!!!
دیشب پشت چراغ قرمز بودم؛افسر داشت یکیو جریمه میکرد که از چراغ قرمز رد شده بود یارو میگفت:ننویس سرکار!جون مادرت ننویس!ندیدمت به مولا...!!!
پسر عمتو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق به سمت چپت بگیره حله (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روایت داریم کسی که بعد از امتحان نگه ریدم دختره ، مرد نیست (sm70)
ﻳﻪ ﺑﺎﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﻓﺎﻣﻴﻞ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﺰﺭﮔﻢ ﺍﻳﻨﺎ ﺟﻤﻊ ﺑﻮﺩﻳﻢ
ﻫﺮ ﻛﻲ ﺳﺮﺵ ﺑﻪ ﻳﻪ ﻛﺎﺭﻱ ﮔﺮﻡ ﺑﻮﺩ ، ﻫﻤﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻭ
ﺳﻜﻮﺕ ﻓﺮﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻙ ﻳﻬﻮ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﺰﺭﮔﻢ ﺍﻳﻦ ﺳﻜﻮﺕ ﻭ
ﺷﻜﻮﻧﺪ ، ﻳﺪﻭﻧﻪ ﺯﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺭﺕ ﮔﻮﺯﻳﺪ ، ﻳﻬﻮ ﺧﺎﻟﻢ ﺑﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﻙ
ﺑﺎﺑﺎ ﺑﺰﺭﮔﻢ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻜﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ ﺇﺇﺇ صابر ﺯﺷﺘﻪ ﺍﻳﻦ
ﭼﻪ ﻛﺎﺭﻱ ﺑﻮﺩ ﻛﺮﺩﻱ
ﻣﻦ
متین ﺑﭽﻪ ﺧﺎﻟﻢ ٦ ﺳﺎﻟﺸﻪ ٢ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﻌﺪ ، ﻧﺬﺍﺷﺖ ﺑﻮ ﮔﻮﺯ
ﺑﺎﺑﺎ ﺑﺰﺭﮔﻪ ﺑﺨﻮﺍﺑﻪ ﻙ ﭘﺸﺖ ﺑﻨﺪﺵ ﻳﺪﻭﻧﻪ ﺯﺍﺍﺍﺍﺭﺕ ﮔﻮﺯﻳﺪ ،
ﺑﻌﺪ ﺧﺎﻟﻢ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺩﺭﻩ ﮔﻮﺵ ﻣﻦ ﻣﻲ ﮔﻪ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺧﻼﺻﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺟﺎﻳﻲ ﮔﻮﺯﻳﺪﻱ ﺑﮕﻮ صابر ﺑﻮﺩ ﺧﻴﺎﻟﻲ ﻧﻲ
نام خودرو: mvm 110
نام كمپاني تولیدکننده : T.cvb cho چين
قيمت جهاني: 1400 دلار
قيمت با نرخ دلار ٣٤٠٠ تومني: 4 ميليون و 760 هزارتومان
كيفيت خودرو: بسيار نامطلوب
نوع كاربري : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادرات : فقط به ایران
قيمت در ايران: 23ميليون تومان
منبع: مجله پدال
ﺩﺧﯿﺎ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﯾﻪ ﻭﺍﻗﻌﯿﺘﻮ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺑﮕﻢ ..
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺷﮕﻼ ﻫﺴﻦ ﺧﻌﻌﻌﻌﻠﯽ ﺟﯿﮕﺮﻥ ﺷﻤﺎ ﺗﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﺪﺷﻮﻥ ﮐﻒ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ .....
ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺑﺸﻮﻥ ﺑﺪﯾﺪ /*•_•*\......
ﻣﺎ ﺍﯾﻨﺎﺭﻭﻭﻭﻭ ﻣﯿﺒﺮﺩﯾﻢ ﺗﻮ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاتر از چهار راه بابام نرسیده به تقاطع بابات
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پسر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم
اين زنا و دخترايي كه توي برنامه هاي كودك
مجري ميشن اصلا پـــ.ريود نميشن ؟
آخه هر روز پخش زنده دارن هر روزم شادن ميپرن هوا
دیشب سرسفره بابام میگه همتون شناسنامه هاتونو بیارین،ماهم باخوشحالی شناسنامه هامونو آوردیم فکرکردیم میخواد مال ومنالی به ناممون بزنه ، یه دفعه گفت ازفردا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اداره ثبت احوال(:) سفره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](((
ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺻﺎﻟﺢ ﮔﻠﯽ ﺍﺯ ﮔﻠﻬﺎﯼ ﺑﻬﺸﺖ ﺍﺳﺖ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻧﺎﺻﺎﻟﺢ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی شیخ الجدید(همون نیو کاربرمون که داعیه ی جانشینی شیخ مجتبی الآخر رو داشتندی) از بازار به خانه روان شد چون به خانه رسید قصد ورود کرد، پس کلید از خشتک خود برون کشید و به سوراخ قفل نزدیک نمود اما چون هوا بس ناجوانمردانه تاریک بود نتوانستی سوراخ قفل را دریابی همچنان که مشغول یافتن بودندی یکی از مریدان از پنجره طبقه بالا عرض کرد یا شیخ الجدید کلید ندارید..کلید بیندازم شیخ گفت کلید موجود است سوراخ بیندازید.
چون جملگان مریدان این التیماتوم را از شیخ الجدبد بشنیدند خشتکان خود را سه دستی چسبیدندی و یخچال و مبلمان و کمد را در پشت در قرار دادندی تا مانع از ورود شیخ الجدید شوند سپس با شلوار های خود طناب بساختندی و از پنجره پشتی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره پیام داده
بهش میگم سلام آبجی. خوبی ؟میگه میشه دختر عموت باشم ؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم چرا ؟
میگه آخه عقد دختر عمو پسر عمو هارو تو آسمونا بستن !! :!کشته مرده این خلاقیتشم اصن
گزارشگر : چرا به شغل گدایی روی آوردین؟گدا : گفتن سودش خیلی خوبه منم دیدم واقعا میصرفه موندمسازمان صداقت در گفتار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گدا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گزارشگر صدا و سیما رممممممممم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل توجه مادرانی که توقع خواستگار مهندس ,دکتر ,تاجر ,وزیر را دارندیک بار هم به قیافه دختر خود نگاه کنید
این دفعه هم دختره قبل اینکه استاتوس بزنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بعدش من چیزی بگم و اون منو بلاک کنهمن اول بلاکش کردم والااااا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دیوونه هم خودتی
یه بار واسه یه بنده خدایی الگو شدم
.
.
.
.
.
.
.
.
کلا زندگیش با خاک یکســــــــــان شد
از اون به بعد یاد گرفتم واسه همه درس عبرت باشم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
خندیدن ناگهانی خیلی حای می ده بوسیدن نا گهانی خیلی جال می ده اما گوزیدن ناگهانی آدمو نابود می کنه!!!!
یه ماشینه که تو خیابون همه ازش میترسن....پورشه؟پلیس؟خیرنیسان با راننده خانوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
همیشه میخواستم خوب درس بخونم نمره هام خوب بشن شاگرد اول بشمولی خدا شاهده وقت نمیشه
از وقتی رفتی نمیتونم نفس بکشم.....این سرماخوردگی چی بود به من دادی