فیلم های این کارگردان همه شو بگیر ببین واسه شروع ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Giuseppe Tornatore
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم های این کارگردان همه شو بگیر ببین واسه شروع ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Giuseppe Tornatore
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه رویِ دستِ حسِ مالنا 2000 فیلم نمیاد (sm50)
سینما پارادیزو رو دیدی؟نقل قول:
شاهکاره
(sm50)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجبه این دوتا لایه باز چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین همینطور ادامه بده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مینویسم دیگه تو هم بخند نوش جونت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دستم در رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) لقب جدید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 رو ترجیح میدم (sm2)نقل قول:
فک ميکنم مخاطب من بودم چون تنها کسي که اينجا به قول شما مسخره بازي در مياره منم :lنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و باز هم فک ميکنم قبلاً بارها حرفامو در اين مورد زدم ولي بازم بگم شايد يه چيزي اضافه شد
بزار از اينجا شروع کنيم !! شما که کتاب خوانده هستي به من بگو که معني مجاز چيه ؟ اين کلمه معني چيه ؟ مجاز يني چيزي که واقعي نيست و وجود نداره و نوعي فضاي تخيليه !! درسته ؟!
خب حالا ما تلگرام رو داريم که اونجا ميشه گفت که هويت اشخاص مشخصه و اونجا قضيه فرق ميکنه ( در مورد اينستا هم ميشه گفت ) که بنده دیگه اونجا اسی نیستم بنده اونجا احسان هستم مدیر بازرگانی فلان شرکت و اونجا دیگه خبری از شوخی ( به قول شما تمسخر و بی فرهنگی ! ) نیست . اونجا مرزها مشخصه هویت ها مشخص و حد و حدود مشخص !!! اونجا روابط کاملاً جدیه و منم آدم جدی هستم ( به جز دوستان صمیمی ) پس نتیجه میگیریم فضای مجازی بهتر از دنیای واقعی نیست و هیچ چیز نمیتونه جای دنیای واقعی رو بگیره ! حالا شما میگی بهتر از دنیای واقعیه نظرت محترم ولی دنیای مجازی سرابی بیش نیست !!
خب اين از تعريف مجاز و فضاي مجازي ... گذاشتيم کنار ...
حالا سوال من از شما اينه : چجوري در اينجا روي شخصيت افراد ميشه اظهار نظر کرد در صورتي که هيچ شناختي نداريم ؟!؟! ( تلگرام فرق ميکنه )
همون ژست های تو خالی و عقده گشای که شما گفتی و برای من یکی اثبات شد ... ديگه بيشتر از اين کشش نميدم چون ميرسم به قضيه ژست بعضي ها :))
خب حالا ميريم سراغ قضيه مسخره بازي :l
اين چيزايي که شما ميگي مسخره بازي از نظر بنده ي حقير همش شوخيه !! نظر شما هم محترمه ولي من در بالا گفتم فضاي مجازي ( اينجا رو ميگم ) براي من يک شوخي بيش نيست ! حالا بماند براي بعضي ها شده محل زندگي و تمام زندگی و تخیل پوچ و دیگر هیچ ... !!!
حالا شما جدي ميگيري به خودت مربوطه
در مورد قضيه عقل کل و کتاب خوندن و ... ( ميخوام همشو يه جا بگم خلاص ) که شما گفتي بايد بگم که بنده اينجا فقط نظرمو ميگم و اگه کسي سوالي داشته باشه کمکش ميکنم و تجربياتمو ميگم ! در مورد خودم میگم : کدوم عقل کل ؟!؟! بنده نه اهل کتاب خوندن بودم و هستم و نه فيلم ديدن ! ولي تجربيات زيادي دارم ... زماني که هم سندوسال شما عزيزان بودم به جاي تلف کردن وقت در پاي فضاي دائم از اين شاخه به آن شاخه پريدم و پيراهن ها پاره کردم تا رسيدم به اينجا !!
پس من هم ميتونم اظهار نظر کنم و نظرمو بگم جوري هم که به کسي برنخوره !! هر موقع هم که از شکلک استفاده نکردم در اسپم هام يني کاملاً جدي هستم! حالا برداشت شما اینطوری بوده و کاریش نمیشه کرد
اينم بگم جواني و جاهليت ما با اين دوره و جواني کردن شماها خيلي فرق داشت ! ما که اوایل دهه شصت بودیم دوران خودمون رو داشتیم ... البته برای من دوران بدی نبود دبیرستان و دانشگاه خیلی بود ...
بحث طولاني شد اما گفتم یکجا بگم خلاص
سعی کنیم الکی قضاوت نکنیم
بيخيال
بیانیه بالا به خاطر این حرف بودا :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگین باز این بابا اسی به خودش گرفت
:l
تنها کلمه ای که میشه گفت : عالی بودنقل قول:
سومیو فقط دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی 4 تای قبلی یه چیز دیگه بودن(sm59)
- (sm50)
خوبه , گرفتم یکیشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کجاش بی کیفیته (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)فدایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل چندگانه نگیر اقاجان گرفتارمون کردی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من هنوز موندم مخفف احسان چرا احی نمیشه و اسی میشه (sm70)
نقل قول:
بحث و نظر من کلى بود،مخاطب من حرفاى شما نبوده و نيستيد و اصلا نيازى به نوشتن بيانه و متن بلند بالا نبود، تعجب کردم اومدم انجمن اينو ديدم"!!!!
شما کلا ب خودت گرفتى چرا!!! بازم تاکيد مى کنم من از کل جامعه و بحث ها و مواردى ک بعضا پيش مياد حرف زدم
حالا اين چيزى ک گفتى شوخى بيش نيس مجازى، بايد بگم ک خيلى جاهاى دنيا نقش تعيين کننه و تونسته ى جامعه رو دگرگون کنه و مثالاشم زياد
(sm2)
همش تقسیر توئه ها تمام این بحثا و بیانیه ها از گور تو بلند میشه(sm2)نقل قول:
(sm120)
ن صادق،اصلا بحث من چيز ديگه اى و اصلا ربطى ب احسان نداشت، نمى دونم چرا ب خودش گرفت
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم تمام پستا رو خوندم هر کسی دنیای خودش رو داره بیخیالش بابا(sm59)نقل قول:
دیوث قرمساق(sm2)(sm35)نقل قول:
(sm178)
چی شده؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نداره که (sm120) اون قسمتی که نمیخوای برش دار راحت نقل بگیر (sm120)نقل قول:
این اسی داستان داره (sm2) این برمیگرده به چندین و چند سال پیش عهد پارینه سنگی (sm2)البته فقط چند تا از دوستای نزدیکم میدونن و میگن (sm120) وگرنه خانم خیلی بدش میاد (sm25)
خب شما گفتی تو این انجمن کاربرایی هستن که مسخره بازی در میارن ... نگفتی ؟! منم نگاه کردم دیدم تو این انجمن به جز من و یکی دو کاربر کسی به قول شما مسخره بازی در نمیاره !نقل قول:
نه دیگه کل بحث نبود دقیق شما همینو گفتی : مسخره بازی کاربرای اینجا ... بگذریم ...
در هیج جای دنیا به اندازه ایران از فضای مجازی استفاده نمیکنن !!! ما به نسبت جمعیتمون در این زمینه رکورد زدیم !! همین چند روز پیش اعلام کردن که 73 درصد مردم عضو تلگرام هستن !!! این ینی فاجعه !! روز و شبمون شده تلگرام و فضای مجازی !! الان شما کره و چین رو ببین ! اونا معتاد شدن به بازیهای کامپیوتری و دائم 24 ساعته بازی میکنن ولی در زمینه استفاده از فضای مجازی ما رکورد دار هستیم
هیچ فاییده ای هم نداره
پشت ساقه پای راستم عجیب گرفته میترسم به رحلتم (sm74)
خدا نکنهنقل قول:
بازم خدا رو شکر تنها نیستیم(sm2)نقل قول:
البته یه کاربری هست تاپیک شادمهر که هر اتفاقی می افته پای منو وسط میکشه (sm2) دائم برام حمد و شفا میخونه (sm2)از قضیه آلبوم شادمهر به اینور یه چند بار پیش اومده (sm120) الانم یکی دیگه بن شده یه تیکه خیلی کوچیک اومده که میرن تاپیک دیگه (sm2)
تو رو خدا نگین که اینم با من نیست که اصلاً باورم نمیشه (sm2)(sm2)
- (sm50)
چووون گلابی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوووون قرمز(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش گلم چجوری میتونم نسخه ی فیزیکی رادیکال شاهین را برا خودم اوکی کنم؟
نه که همینا تو مشتمونه(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
محض رضای مکارم یه خوردی جدی باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام با کمکت یه کار خفن بکنیم کف ملت بِبُره(sm2)
پایه ای؟
طرحشو بدم ببینی نظر بدی؟
میثم جون هنوز نسخه فیزیکی رادیکال منتشرنشده و باید منتظر بود....نقل قول:
هرچند خیلی سخته بشه در ایران تهیه کرد