آهنگ حرفای ناگفته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ حرفای ناگفته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کارای آلبوم تصمیم بود. اون آلبوم واقعاً قشنگ بود. کارای شادمهر، قربانپور،بابک مافی، مونا برزویی....نقل قول:
عجیبه شادمهر تو این البوم جوونی 2 ترک نداده بود. جای خالی آهنگ جدیدش کنار آثار پارسالیپ و ستین و آنیتا حس میشد(sm120)
این که شادمهر چطور معروف شد ـ خودش کلی ایکس فایل هست!
(sm77)
ستین و آنیتا رو دوس دارم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا آنیتا صدای قشنگی داره و خوب بلده چجوری بخونه.ستین هم متوسطه بقیه که هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ آلبوم داغونی بود آلبوم جوونی۲. البته با این خواننده ها انتظاری دیگه ای نبود.من فقط ی کم از آهنگ آنیتا و سحر خوشم اومد بقیه هم که از دم ریده بودند...علی الخصوص شهاب تیام(sm120). البته از نظر بعضیا الان شهاب تیام بهتر از شادمهره(sm70)
الان رو دست سحر لایو خون نداریم
خیلی هنرمنده تو خواننده های جدید زن
دادا ناراحت نشیا.ولی هرکی با کامنت خودت موافق نباشه سریع ناراحت میشی ولی هنوز ول کن قضیه شهاب تیام نیستی.اونم ن یک بار بلکه چندیدن باره به حالت تمسخر داری میگیری.فارغ از خوب بودن یا بد بودن ی خواننده لزومی نداره هی به مسخره بگیری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم الانم با کامنتی که گذاشتم صد در صد ناراحت میشی.ولی نمیتونستم دربارش سکوت کنم.