میثم زن بگیره هر روز باید اول با زنش سر چیزی دعواش بشه بعد روزو شروع کنه، طبیعیه که اونم تمکین نمیکنه...(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
میثم زن بگیره هر روز باید اول با زنش سر چیزی دعواش بشه بعد روزو شروع کنه، طبیعیه که اونم تمکین نمیکنه...(sm128)
چند بار بهش گفتم بابا آمار دعوا رو کمی بیار پایین... هم به خودش ظللم کرد هم به انجمن!(sm74)
امیدوارم از دوستان کسی بن نشه و ب زودی میثم رو خواهیم دید(sm50) (تو دیوث هم الکی شرر درست نکن)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس کسی تورو بن نمی کنه تو پیر(ک ی ر) انجمنی(sm59)
شاید منو میگه سهند...!(sm2)
دیوث از من اسم نبر ک ی ر تر از منم هست که من برابرشون دوولی بیش نیستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
القاب احترام در انجمن:
دیوث
کصخل
شخمی
گاو علی
بز
...
(sm77)
نه داداش اختیار داری اونی که باید می گرفت گرفت ب دستش و الان داره بازی می کنه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دوران بچگی خوبی داشتیا ولی ادامه نده که می شه تاپیک داستان های سیوکسی و شر می شه(sm70)
اونی که از تو پیرتره بارها بن شده (sm2)
حالا فردا خودش میاد جواب میده (sm50)