نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
من با تو شوخی ندارم
خیلی هم جدی میخوامت
با چندتا ترفند ساده
از قصد افتادم تو دامت ... (sm120)
آخه من دل بسته بودم (sm74)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قبل از راه اندازی کولر تو فصل گرما پوشالارو عوض کنید سالی یه بار باید حتما عوض کنید تا باد خنک بده
ترانه علیدوستی و همسرش در اکران فیلم بهمن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای مردم دنیا
آهای مردم دنیا
گله دارم گله دارم
من از عالم و آدم گله دارم
آهای مردم دنیا
گله دارم گله دارم
من از دست خدا هم گله دارم گله دارم
شما که حرمت عشقو شکستین
کمر به کشتن عاطفه بستین
شما که روی دل قیمت گذاشتین
که حرمت دلو نگه نداشتین
فریاد من شکایت یه روح بی قراره
روحی که خسته از همه زخمی روزگاره
گلایه ی من از شما حکایت خودم نیست
برای من که از شما سوختن و گم شدن نیست
اگه عشقی نباشه آدمی نیست
اگه آدم نباشه زندگی نیست
نپرس از من چه آمد بر سر عشق
جواب من به جز شرمندگی نیست
(sm50)
می خواد بکنه پشت من (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر (sm173)
نشنیده بگیرید :
در آینده ای نه چندان دور شاهد قطع همکاری مجدد آونگ و رادیو خواهیم بود
(sm118) اهنگ پشت صحنه
من نیز موافقم عارف برای ریاست مجلس خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز آرمین دیوث مست کزده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترسم که اشک در غم ما پرده در شود
وین راز سر به مهر به عالم سمر شود ... (sm50)
Game of Thrones S06 E02 - Home (sm209)
مطهری چی؟من که میگم هر کی میشه بشه ولی لاریجانی نشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی کواکبیان هم گفته عارف کاندیدا نشه من کاندیدا میشم.
(sm2)
ببین من نمیگم اینایی که گفتی بدن ضعیفننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریاست مجلس باید به شخصیت طرف بیاد مطهری یه اوانگارد (sm2)بره اون بالا نمیتونه مث همیشه بتوپه کواکبیانم هارت و پورتیه اون متانت لازم رو نداره عارف این متانت و اخلاق رو داره منتهی زبون نداره به دیسیپلینش نمیاد یه چیزی مث پزشکیان
موافقم.یکی بالا بشینه ساپورت کنه مطهری هم کارشو بکنه.(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پزشکیان ترکم هست(sm19)انشالله که بشه.
پس من چی ... ؟
(sm2)دیوث مترجما کاش همه سریالا رو ایجوری زیرنویس کنن فرتی میدن بیرون
چه سودی میبری (حامد برادران چه تنظیمی زده)
بلندگوی دژمن نباشید (معظم له)
الان اینو تو اخبار ما تا بحال گفتن ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
وب سایت هیل وابسته به کنگره آمریکا با انتشار گزارشی تحلیلی از ناآرامی های چند روز گذشته در بغداد مدعی شد در حالی که تظاهرات کنندگان حامی جریان صدر در اعتراضات خود در کنار شعارهای پوپولیستی ضد فساد خود شعارهای ضد ایرانی نیز سر می دهند، اما جمهوری اسلامی ایران بزرگ ترین برنده تغییر حکومت حیدر العبادی نخست وزیر عراق خواهد بود.
مردم دنیا هم احمقن مرورگر ie (sm3)
بگم جان اسنو چی شد؟(sm120)
حرفه ایم کن نگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزت و هفته ات مبارک (sm176)
مچکرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف مهمی هم نزده همش مذخرف تحویل داده
آخه چرا این کارو با آدم میکنین (sm74)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قربانی سیاست گنده های مجمع شدی..(sm74)فصل پیش همرو اومدن گفتن میخواستم انتقام بگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم..مثل فریال ادا شود(sm120)نقل قول: