نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسریم من سرما خوردم دستمال به دست بیام فردا .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسریم من سرما خوردم دستمال به دست بیام فردا .. (sm74)
یعنی میشه بمیری دیگه نیاینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر ممر که میگفتین این بود،یه جوری از پیشینه ی کیونش میگفتید که من ندیده چه تصوراتی که نمی کردم،برو بابا فقط سحر خودم الهی قربونش برم بزار الان بازم عکسشو میزارم
تو رو کفن کنم با دستای خودم میام !!!!نقل قول:
6 تا میزنیم ، از اول فصل کلین شیت اما جار و جنجال نمیکنیم
فک کنم تو این فروم کیون بیشترین آمار رو داشته باشه (sm70)
تو دی جی کالا خوب بود امتیازش وگرنه هر چی بهتر باشه میگیرم دیگه. اون نشد یکی دیگه(sm62)فیلیپس چی ؟تعریفشو زیاد شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
(sm70) سینجول بزن گوگل میبینی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadese [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدفون میخوای !?؟! (sm62)