سبزه ی عیدم کچل شد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سبزه ی عیدم کچل شد (sm120)
یه برنامه ای نیس که بخوام فایلی چیزی کپی کنم سریعتر انجام بشه ؟ (sm9)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم به دلیل گشادی بعد دو ساعت هنوز اپلود نشده(sm2)
طرف میخواد با وای فای وصل شه نت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی لب تاپ اگه ویندوز 7 بریزیم موشکلی پیش میاد ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای فلی ندارم باو ! Adsl دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم نیازی نیست کانکشن کانکتش کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون ppoe کن (sm120)
یعنی مودم رو نصب کنم خودش اتومات میاره ؟؟؟ با کابل usb این کارو کردم نشد با line باید وصل شم ؟؟ (sm120)نقل قول:
(sm2)من موندم رسول چطو تونسته لاگین کنه پست بده