قابل تو رو هم نداره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدایی علیرضا جون؟ خوبی؟ سلامتی؟ (sm72)
نمایش نسخه قابل چاپ
قابل تو رو هم نداره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدایی علیرضا جون؟ خوبی؟ سلامتی؟ (sm72)
فدات پیمان جان خوبم خوبی؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم کم و بیش میام میخونم استفاده میکنم
دلم تنگ شده بود برای موزیک های پیشنهادیت (sm128)
ممنونم منم خوبم خدا روشکر (sm111)نقل قول:
زنده باشی عزیز ..
قربونت راستش چون کاربرا کم شدن و یه مقدارم حوصلم نمیاد دیگه تاپیک جدا نمیزنم از این به بعد همینجا آهنگ معرفی میکنم ببخشید اگر تگت نکردم احتمال میدادم خودت میای نگاه کنی (sm198)(sm198)
از بالا دارم میام پایین دو تای اول با حال کنونیم جور نبود که بتونم گوش کنم
فرانسویه رو خیلی دوس داشتم (sm118)
(sm118)(sm118)
اینم که عالیه Paola - Krata Me (sm118)(sm118)(sm118)
دونت وری(sm51)حواسم به پستات هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
Ilias Vrettos - As Ektetho فضاسازیش فوق العاده ست بعدا سر فرصت باز گوش کن حتما خوشت میاد
فرانسوی هم ویلون خوشگلی داره ک سبب شده تنظیمش خوب بشه
اون خانم یونانی هم ریتمش خیلی توپه موزیک ویدیو هم داره اما خودم چون دوستش نداشتم دانلود نکردم خودت تو یوتیوب لطفا تماشا کن
(sm23)(sm23)نقل قول:
اوه اوه اینجا دعوا مرافه هم داشتیم تازگی اونا رو هم دیدی یعنی (sm170) آبروم رفت .....
(sm23)ژووون(sm23)نقل قول:
میثم ابراهیمی و ... (sm70)
یا قبلش (sm70)
تاپیک باید بحث داشته باشه دیگه وگرنه همه یک نظر بدن چه فایده داره مثل کامنتای اینستا میشه
نقل قول:
درسته حرفت اما نه اینا که بحث عادی بود
فحش و فحش کشی بود (sm2)(sm25)
Dary Adams - Wonderella (Extended Mix)
وای این عالیه (sm151)
تا 1:58 که عالی بود
ولی از اونجا به بعد بازی کرد با روحم اون چن ثانیه ملایمش (sm51)
از نو ریپیت اون تیکه ...
ترکوندن مجددش بعد اون ملایم ها (sm118)