(sm2)نه ندیدم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی وی بگو (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نه ندیدم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی وی بگو (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ترک ملودیک خیلی قشنگیه
قسمت break down اش هم عالیه سمپل صدای جعبه جادویی هاس چی بود اسمشون قدیما (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بهتر که ندیدی اگر این طوره آبروم حفظ شد (sm2) (sm51)
هااا عالیه مجذوبش شدم به به(sm19)نقل قول:
(sm25)(sm30)(sm2)
نقل قول:
(sm2)
علیرضا تک آهنگ اخر دسپینا وندی رو گوش کردی یا نه؟ یک ماهی میشه اومده موزیک ویدیوش، اگر ندیدیش بذارم الان؟
بذار ندیدم و نشنیدم صدای عقشمو(sm74)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
رفت برا آپلود
همیشه خودم از خودم تعجب میکردم چرا نمیرم سراغ آهنگای دسپینا تا این که رفته رفته بعد از خواننده های آقا به خواننده های خانم یونانم علاقه مند شدم حتی تا جایی که بعضی وقت ها بیشتر با آهنگای خانم ها الان حال میکنم و دسپینا هم رفته تو لیست فیووریتام هرچند من برام تنظیم و ملودی خیلی مهمه و خوشبختانه تو کارهای پاپ یونانی این دو عامل معمولا قوی هستن (sm118)
(sm89)چطور تونستی دسپینا رو دوس نداشته باشی
بفرمایید ..
ببخشید یکم طول کشید سرعت آپلود کم بود
خدمت تو و یونانی دوستان دیگه (sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Vandi - Petra Official Music Video.mp4.html
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اصولا هنوز نتونسته بودم با خواننده های خانمشون ارتباط برقرار کنم اما وقتی از کارهای دیگران خوشم اومد اون وقت مگه میشد از آهنگای دسپینا خوشت نیاد (sm51) (sm35)نقل قول: