(sm172)اسی خدا بگم چیکارت نکنه من تا کی ناشتا دو لیوان اب بخورم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)اسی خدا بگم چیکارت نکنه من تا کی ناشتا دو لیوان اب بخورم
فک کردم بردنت اورژانس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حال بدی بت دس میده که نگو میخوای بالا بیاری با دل درد هیچی دیگه گرفتم همینجوری دراز کشیدم دردش بخوابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بینظیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میدونم خودم چند بار اینجوری شدم دقیقا . (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بهتر شدی ؟!
آقا چرا نمیشه تو اینستا فیلمِ بیشتر از 15 ثانیه گذاشت
(sm81)
چرا میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا" اینستا محدودیت 15 ثانیه ای ویدیو رو برداشته و به 1 دقیقه افزایش داده. احتمالا" اینستا ت آپدیت نیست
چرا آپدیت هست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای تعجب داره (sm77) من خودم ویدیو 1 دقیقه ای آپ میکنم، چرا واسه من میشه (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]