سرخیو راموس چه دافی داره(sm54) میگن 6 سالم از راموس بزرگتره(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرخیو راموس چه دافی داره(sm54) میگن 6 سالم از راموس بزرگتره(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه همین قد عمیق به موضوع نگاه میکنی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کجاش دافه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سانسور شدس اون عکسشو بزارم پشمات میریزه درجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکر هم هر چی عکس گرفته همش(sm54)
نکنه بلای پیکه سرش اومده باشه(sm54)
رئال رو هم همینجوری عاشقش شدم (sm50)یادمه یه بازی رئال بود گوتی هتریک کرد عاشقش شدم (sm50)بعد هم اون نسل طلایی و اون داستانا (sm50)و حالا هم که در خدمت شماییم بعنوان رئالی ترین رئالی تاریخ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای کاری کنی من عکس بزارم باز؟ (sm120)دافه دیگه (sm120)نقل قول:
یه شب اینو احسان میگفتن داف نیست مجبور شدم 100 تا عکس اپلود کنم که اینا بفهمن دافه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز گو خوردی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی نگیم زارت؟ (sm120)نقل قول: