[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نزار باو(sm3)
یعنی با رویکرد تسامح و تساهل نگریستن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها حالا فهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه خوب توضیح میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی نقش ایارا تو این تیم خیلی مهم شده
تیم به هافبک دفاعی مخصوصا تو خارج از خونه بد جور نیاز داره
اومدن ایسکو وایارا بازی رو متعادل کرد
در مورد بیلان عملکرد مالی پرز خبرهای ضد و نقیضی پخش میشه... امیدوارم وضع خراب نباشه (sm25)
داریم دچار میشیم به سرنوشت میلان به دست دن کورلئونه(sm120)
من از اول فصل دارم داد میزنم مشکلمون بیشتر از اینکه توی خط دفاع و دروازه باشه، توی پست هافبک دفاعیه (sm50)نقل قول: