قضیه خانوم منشی چیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی چشمات تخم دارن؟ (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
قضیه خانوم منشی چیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی چشمات تخم دارن؟ (sm70)
من مرد تنهای شبم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ریختن سرت مسخرت میکنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم سیبیل هارو ببین روحیه ات به کل دگرگون میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از اون تخم ها (sm2)نقل قول:
دوستان در جریان هستن (sm59) شما که نبودی تو تاپیک چاوشی یه 100 صفحه ای راجبش بحث شد (sm2)
همه گوه زیادی خوردن(sm2)نقل قول:
داستان ضحاک رو میخونه ادم حال میکنه دمش گرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شلوغی بی من صفا نداره گفتم بیام تا اومده باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خطرناکم گفته باشم(sm70)نقل قول:
خدای موسیقی ایران - الان باز یه سریا میان میگن موسیقی همش مال شادمهرنقل قول: