من فیلم ورن میبینم میخوای ؟(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فیلم ورن میبینم میخوای ؟(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت جدید رونمایی میشه فردا با فریمورک شخصی (sm50)
تا وقتی این نفس لعنتی دیگه نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سایتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخ منم رد داده نقل نگیر (sm50)نقل قول:
اره از پشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشناسمش ! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)مدیر پاسخگونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغ (sm50)بیشتر فریمورک مدنظره ببینیم چطوره کارش(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرو این یارو که از چیز بالا میرفت تو تاپیکت چی شد ؟!
دیوثی بیش نبود ..نقل قول:
آهنگ سندی رو بهش تقدیم میکنم (sm120)
انديشه ی خرافی تان
فرمايش اضافی تان
جريان انحرافی تان
اصلن اصول كافی تان...
كافيست از چهار جهت
اين خلق را مجاب كنيد
حوض حكيم باشی تان
كيفيت حواشی تان
علامه های ناشی تان
تا درس، عبرتی شود و
اين خلق عمه دار شوند
هر مكتبی ست باب كنيد
قانون بي اساسی تان
زندانی سياسی تان
احساس خوش لباسی تان...
با سيره ی حماسي تان
مردم! چنين كه می گذرد
پيوسته انقلاب كنيد
ای تو روحت شهرام
رید به همشون یکی یکی (sm30)
بریم کپه مرگ رو بزاریم(sm27)
طرف تخم نمیکرد جواب منو بده ، موری که عملا مونده بود با دشنه بیوفته دنبالش (sm25)نقل قول:
خوش بخوابی عسلنقل قول:
شبت پر ستاره (sm19)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] with [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 hr ·
من و دکتر فرشید محبوبی راد در کلینیک نسم اتاق جراحی در حال عمل زیبایی بینی
(sm2)
به یک نفر مسلط به اوضاع نیازمندیم
(sm77)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm2)
(sm2)
(sm25)نقل قول:
(sm27) من دیگه تو این خراب شده نمیام
اگه تو بری کی حساب کلمه ها رو داشته باشه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی (sm10)
از بس کلاونگی مدد (sm50)(sm50)
(sm30)
(sm2)
مدیران باران از اولم تو تالار محل سگ نمیذاشتن به بچه ها(sm70)یکیشونم که خیلی ادعای نزدیکی به بچه ها رو داشت زارتو زورت بن می کرد
بچه هایی هم که مدیر میشدن یا باید طبق قانونِ اونا عمل می کردن یا کلا میرفتن
این وسط امیر اصن یه چیز جدا شد (sm2)خایه خور نداره (sm127)(sm132)
(sm2)
در خیابانی که از بوی تو سرشار است
می روم وز یاد تو ، ذهنم گران بار است
من خموشم ، لیک باد ظهر تابستان
بادرختان اقاقی ، گرم گفتار است
کوچه ای این جاست کز ما در همه سویش
صورت فریادی از یادی ، پدیدار است
کوچه ای که ریگ آموی و درشتی هایش
زیر پای عاشقان ، همواره ، هموار است
این همان کوچه است ! می پیچم در آن ، هر چند
چون نباشی ، راه رفتن نیز دشوار ، است
چار چوب هر دری این جا به چشم من
قاب تصویری از آن روی پری وار است
کوچه خود در خواب قیلوله است و می بینم
سایه ای در انحنای کوچه ، بیدار است
سایه ای در انتظار سایه ای دیگر
چشم در راه بلوغ ظهر دیدار است
گر چه می دانیم ــ هم من ، هم تو ، هم سایه ــ
چون تو این جا نیستی ، خورشید بیمار است .
حسین منزوی
(sm50)
(sm98)
(sm27)
دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی (sm50)
اما نمیدونی هر لحظه اینجایی (sm127)
دوستم رفته رستوران اين بود زندگی و گذاشته بودن چ خوش سليقه:))))))