اره ولی من تخیل رو دوس دارم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره ولی من تخیل رو دوس دارم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کناره گیری کردم به نفع شورت حسین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی محسن رضایی هم اعلام نامزدی شرکت در مسابقات کرده (sm70)
بله واقعا رقیب نداره (sm2)نقل قول:
(sm2)
تخیلم حدی داره دیگه ؛ عاخه با آمبولانس رفته افتاده رو سرِ پهباد نابودش کرده ؛ اون یکی با ماشین از این برج میپره رو اون یکی برج که بیست متر اونورتره ، اون یکی با ماشین میپره نارنجک رو آویزون میکنه رو علیکوپتر ، اون یکی داره میمیره به جای تنفس دادن میگه ولش کنین باهاش حرف میزنه میگه به من تمرکز کن بعد یهو زنده میشه انگار عیسی زندش کرده ؛ ینی نویسنده و کارگردان نشستن سیگاری بار زدن نوشتنا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که با ماشی میپرید تو ساختمون من پکیده بودم(sm2)نقل قول:
البته شورت حسین به کنار (sm70)نقل قول:
خاره تخیلو چسبوندن به درو دیواره ، انگار که اون برجا فقط با شیشه رفتن بالا ؛ اونم از این شیشه ها بود که فوت میکردی میشکست ...نقل قول:
اگه پل نمیمرد این قسمتش این همه فروش نمیکرد
کلاه قرمزی مصداق بارز اقتصاد مقاومتیه .
لامصب نزدیکه بیست ساله همین یه دست لباس تنشه والا بخدا!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯼ دختره ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﺫﻭﻕ ﻭ ﺷﻮﻕ
ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ
ﻓﺎﻟﮕﯿﺮﻩ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﺁﺫﺭ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯿﮑﻨﯽ!!!
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ
.
.
.
.
.
.
ﺑﺮﻭ ﭘﻮﻟﺘﻮ ﭘﺲ ﺑﮕﯿﺮ ﺁﺫﺭ ﺗﻮ
ﻣﺤﺮﻡ ﺻﻔﺮﻩ
(sm2)نقل قول:
من در کل دوست داشتم
اخرش رو خوب اومدن واسه پاول(sm127)
امروز به جنگ خدا رفتم. چرا که برای بوسیدن لبهایت مرا مجرم شناخت.
اونچنان خوشم نیومد قسمتای 5 و شیشش رو بیشتر دوست داشتمنقل قول:
آره آخرشو حال کردم تمیز اومدن ؛ قشنگ معلومه آخرش بوجشون تموم شده بود پول نداشتن سیگاری بخرن بکشن ، نشستن فکر کردن تمیز نوشتن
من کلا فیلمای تخ.می تخیلی دوس دارم دس خودم نیس(sm2)نقل قول:
(sm2)
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید همتون (sm10)
میخام فیلم بخرم (اینترنتی)تو این سال ها 2010-2011-2012 تو این 3 سال ندیدم خیلی ها رو اگر فیلم های خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بهم بگین(sm10)
حرف دل منو زدی خداییش (sm2) فیلم تینیچری همینه دیگه مثل آلبوم 94 بنیامین (sm2)نقل قول:
سلام صابر جان خیلی ارادت داریم (sm10)(sm127) امیدوارم که مشکلات کاریت حل شده باشه(sm19)نقل قول:
الان بحثتون دیدم گفتم بهتون بگم که کل فیلم fast 7 همش تو یک اتاق بازی شده تو یک محیط بسته و تمام صحنه هاش همش ساخته کامپیوتر بود واقعی نبود (sm3)
برعکس این فیلم فیلم مد مکس تمام انفجارایی که توش صورت میگیره همش واقعی هست جلوه ویژه خاصی نداره با بازی تام هاردی کبیر(sm127)
در کل این فیلم(fast 7) هیچ ارزش هنری ندارد(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ممد جان
Last Night 2010 عاشخانه عبرت آموز
The Adjustment Bureau 2011 با بازی مت دیمون که خیلی خوشم میاد از فیلمش
Act Of Valor 2012 لامصب عین بازیهای کامپیوتری فیلمبرداریش کردن ، جنگیه ، همچین از پشت اسلحه فیلمبرداری میکنن انگار خودت اونجایی
Contraband 2012 هیجان انگیز ، بدک نیست مارک ولبرگ بازی میکنه
Killer Elite 2011 اینم بدک نیست ، جیسون استتهام بازی میکنه
Little.Fockers.2010 کمدی باحالیه ، رابرت دنیرو افول کرده هم توش هست (sm70)
No Strings Attached 2011 عاشخانه هستش بدک نی
The Sorcerer’s Apprentice 2010 یه تخیلیه قشنگ با بازی نیکلاس کیج و مونیکا بلوچی
Thor 2011 اینو که دیگه همه میشناسن
American Pie 8 Hole In One 2010 بنظرم این بهترین آمریکن پایی بود که بیرون اومد (sm2)
American Reunion (2012) اینو دیگه خیلی وقته پیش دیدم یادم نیس چجوری بود ولی تو لیست فیلمای خوب ذخیره کرده بودم
Assassination Games (2011) فیلم اکشن خوبیه ، فرانکی بازی میکنه
Bourne Legacy (2012) BluRay 720p اینم گشنگه
Dredd (2012) پلیس آهنی هستش ، قشنگه من که خوشم اومد
Ghost Rider 2 اینم که خیلی معروفه ، نیکلاس کج
Interview-with-a-Hitman-2012 اکشن خوب
John Carter (2012) تخیلی قشنگ
Lockout (2012) یه اکشن و تخیلی قشنگ
Robin Hood (2010) دیگه فیلمی که راسل کاروو توش بازی میکنه نباید از دست داد
Safe (2012) اینم داستانش یادم نمیاد فک کنم جیسون بازی میکنه
Skfll-2012 جیمز باند ، فوق العاده
Taken 2012 II اینم دومین قسمت تیکن هستش از سومیش که بهتره
The Grey 2011 لیام نیسون بازی میکنه ، خیلی قشنگه مخصوصا وقتی بعد از بلاهایی که سرش میاد از خدا کمک میخواد و ... فقط یادت باشه فیلم که تموم شد اسما رو که داره مینویسه بزن جلو آخرش یه ده ثانیه سکانس پایانی داره
ThImpssbl-2012 اینم که حادثه سونامی که چن سال پیش زده بود تو آسیای شرقی رو نشون میده ، قشنگه
تو این رنج سالی که گفتی اینا رو نگه داشته بودم بقیه رو پاک کرده بودم (sm70)
چند میخوای بخری؟ هر چی گفتن من اینا رو واست تو دی وی دی میزنم میفرستم نصف قیمت (sm2)
صد رحمت به آلبوم بنیامین باوووو ، ما رو بگو از کی منتظر نسخه بلوریش بودیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام رفیق خاک پاتیم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر بهتر شده بازار ، بقیه مشکلاتم هستن محکم و پا برجا (sm50)
کلا از این که اینقدر تخیلی درستش کردن خوشم نیومد ، وگرنه از 5 و 6 همین فیلم خوشم میومد .
بسیار بسیار منتظر کیفیت اصلی مد مکس هستم (sm127)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازداشتگاه پلیس امنیت اخلاقی رو ، کاش آدمو بگیرن بندازن اینجا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm77)نقل قول:
کرک پرم ریخت (sm2)
از اینا من 3 4 تاشو فقط دیدم این دوره سرم شلوغ بود خدمت و بقیه کارا خلاصه وقت نشده بود (sm120)
از اینا جدا می کنم ترکوندی دمت گرم (sm127)(sm19)
والا از سایت تاینی موویز دقیق نمیدونم چند میده هر کدوم رو اما گرون نیست فیلمای قدیمی تر هم ارزون تر هست تاینی قابلیت خرید هم داره حالا میخوام یه تعدادی دور ور 20 تا 30 تا ازش بگیرم فک کنم بعضی از فیلما کلا 1500 حساب کنه تازه با کیفیت خوب کلا قیمتش مناسبه
ما مثلا interstellar که بهترین فیلم زندگیمه (sm74) خواستم بلوریشو بگیرم با حجم 20 گیگ اینو زده 30 هزار تومن (sm172)اما دی وی دی هاش ارزونه
(sm19)بد جایی به دنیا اومدیم صابر کاریشم نمیشه کرد....اما باز باید تا جایی که میشه مثبت فکر کرد شاید نشه مشکلات رو برای همیشه از بین برد اما ناراحتی رو میشه از بین برد کلا میگم باید تو حال زندگی کرد یه دور نگاه هم به آینده داشت (sm174)نقل قول:
به هر حال امیدوارم حل بشه همش اون یه روز خوب که قراره بیاد برات همین فردا باشه (sm10)
من برم ج*ق بزنم (sm9)نقل قول:
زدم (sm2)
آقا من ظهر سگم رو شستم همش تو این فکر بودم که خود از شامپوش استفاده کنم
(sm70)نقل قول:
دیگه کاری بود که دستم بر میومد دیگه (sm70)
فدا بشم ما مخلصیم (sm127)
20 گیگ؟ من توی هر درایوم 20 گیگ جای خالی نرم ، بیست گیگ فضای خالیم را آرزروست (sm2)
من که کلا زدم به بیخیالی ، ولش بابا دیگه واسه ما عادی شه که هر چی میخوایم نشه ، هر چی هم نخوایم نشه بشه (sm50)نقل قول:
فدا بشم رفیق ؛ امیدوارم (sm127)
دهنت سرویس ممد ، بلند خندیدما تو مخازه (sm2)نقل قول:
هنوز خنده رو لبمه (sm2)
دیگه اینی که من میگم بالاترین کیفیت هست (sm50)نقل قول:
من هارد دارم میریزم تو هارد الان 200 تا خالی دارم فعلا (sm50)
هم دردیم..... نمیشه (sm50)اما یه روزی بالاخره میشه (sm50)
مجبور بودم شوخی نیست که چاره ای نبود (sm2)نقل قول:
روز جمعه هم میری سر کار(sm81)
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیده ام (sm181)
(sm50)نقل قول:
دلخوشیم به اون روزی که نمیاد (sm50)
دمشون گرم چقدرم بی خیالن (sm2)نقل قول:
متاسفانه بعله ، روز تعطیل ندارم (sm172)
شوخی که نیس ماهی 4 و نیم میره فقط واسه قصد و اجاره و این جور چیزا (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشرطی سگت تو رو بشوره جایزه استفاده کردن شامپوش
ممد نیگا نکن چیز مردمو عیبه (sm2)
هی من میگم ملت رد دادن شوما باور نمیکنین (sm70)
این دیگه خارِ هر چی نوستالژی هست رو چسبونده به در و دیوار (sm50)(sm127)
آحاد ملت یک به یک دلواپسن
منم دلواپسم
منتها
دلواپس اخم روی تو
طاق ابروی تو !
هی...شایدم هیچ وقت نیاد....(sm50)نقل قول:
خیلی خوبن اینا(sm2) الان پیش پات داشتم با یه ****صحبت کردم گفتم بیا خونه نیم ساعت بعد برو دیوث بازی دراورد گفت من پول میخوام از این حرفا منم گفتم بیلاخ(sm6)
بعدش رفتم مثل بچه آدم ج**قمو زدم (sm242) والا حالا هی منت بکشی(sm2)
500 هم که قصد باشه 4 میگیرن ؟(sm77)مگه تهرانه؟(sm25)چون توریستیه اینطوریه (sm25)
(sm14)نقل قول:
(sm30)(sm2)نقل قول:
هیچکس نمیتونه درک کنه که من چه میگم (sm120)نقل قول:
خیلی بوی خوبی میده
کصافدددددد (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
34 سال قبل از میلاد جنتی (sm77)
وزن من چرا بردی بالا =))
نتیجشُ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا درگیر نباش
34 سال بعد از میلاد جنتی
30 کیلو واسه وزنت خوبه