یعنی هر جوری شده من این آلبوم را به دست میارم
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی هر جوری شده من این آلبوم را به دست میارم
من دارم(sm50)
(sm70)ملاک خانومه بقیه رو بیگیر ب...انقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی .
3 ، 4 ماه پیش دیدمش روانی شدم (sm50)
اونا خیلی تخصصی تر بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
(sm50)
چیه ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم نیم کلیو زیتون پرورده گرفتم با دوتا شامپو شد 100 هزار تومن (sm50)
من گوه بخورم زن بگیرم(sm50)
(sm2)
- (sm50)
من برم زن بگيرم، پولمو بدم عن بگيرم(sm155)(sm155)(sm155)
برو(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم.مى خوام(sm51)
یه مشت مجلق شده جامعه امون نه ببخشید.
یه مشت جلاق شده جامعه امون نه ببخشید.(sm50)
یجلقو-مجلقو-جلوق-جلاقین-مجمع جلاقان-مُجالقین-جلوق کاران
جمع شکست مضارع متم ماالغیر را بلد نبودم فکر کنم میشه جالقون(sm50)
(sm77)
عربیم ضعیفه همیشه دو در میکردم کلاس عربی رو (sm2)
خیلی هم حال میداد بعدش میرفتیم ماشین ناظم را خط مینداختیم(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کدوم از اینا رو نه دیدم (sm1)
Metropolitan 1990
Night of the Living Dead 1968
Shadows 1959
Badlands 1973
Eraserhead 1977
Killer of Sheep 1978
Reservoir Dogs 1992
High Art 1998
Shotgun Stories 2007
Beasts of the Southern Wild 2012
(sm50)حلقه ی سبز
هادی یه خورده امضاتو کوتاه تر می نوشتی آدم خسته نشه وقتی میخونه (sm70)
همه این شعرو باید حفظ باشن عزیزم (sm19)نقل قول:
منم ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه امضاش چیه (sm51)نقل قول:
امضا فقط این: روزگار اگر خوش بگذرد عمر جنتی و ثروت رفسنجانی هم کم است (sm50)
چه جمله ای گفتم دِمَم گرم خودم واشر سر سیلندر سوزندم (sm50)
تیک نمایش امضاهارو برداشتم حجم کم مصرف بشه
حالا چی هست(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر چه جــایِ دل دریای خــون در سینه دارم ولی در عشق تـــو دریائی از دل کـــم میــارم
اگر چه روبــــروئی مثــــل آئینــــه بـــا مــــن ولی چشمهام بَسَم نیست بـــرای سیـر دیـــدن
نه یک دل نه هــــزار دل همه دل های عالـــم همه دل ها رو میــخوام که عاشق تـــو باشم
توئی عاشق تر از عشق تـــوئی شعر مجسـم تو بــاغ قصه از تـــو سحر گل کـــرده شبنـــم
تو چشمهات خوابِ مخمل شرابِ نابِ شیــراز هـــزار میخونـــه آغاز هـــزار و یــک شب راز
میخوام تو رو ببینم نه یک بار نه صد بـــار به تعـــداد نفســـهام
برای دیدن تو نه یک چشم نه صد چشم همه چشمها رو میخوام
تــــو رو باید مثل گـــل نوازش کرد و بوئیـــد باهر چی چشم تو دنیاست فقط باید تو رو دید
تــــو رو باید مثل مـــاه رو قله ها نگاه کـــرد باهر چی لب تو دنیاست تو رو باید صدا کرد
میخوام تو رو ببینم نه یک بار نه صد بـــار به تعـــداد نفســـهام
برای دیدن تو نه یک چشم نه صد چشم همه چشمها رو میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نديدم(sm36)
برف اومده بود ديشمونو ب گا داد فردا باس دوباره نصاب بياد(sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تکون نخورده باشه خودت میتونی درستش کنی مثلا اگه برفی چیزی هست روش یا اطرافش پاک کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خودم تنظیم میکنم البته به کمک پسر داییم(sm2)نقل قول:
کارن همایونفر (sm1)
(sm50)
(sm50) کارن خدای آهنگ و موسیقیه (sm178) (sm1) (sm88)
چطوری ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
سگ نسخ ام رفتم فروشگاه 105 پیاده شدم هیچی هم نخریدم فقط یه نیم کلیو زیتون بود و یه شامپو و یه نخ دندون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روح احمد نژاد بی پدر بره ریال را تبدیل کرد به پشگِل(sm50)
(sm2)
مردم میگن نیست نداریم موندم اونایی که سرتاس را بر میدارن پسته و بادوم هندی فله میریزن تو مقوا کیا هستن؟(sm2)(sm2)
داشتم بادوم هندی ها را نگاه میکردم فروشنده گفت خواهش میکنم تست کنید تو دلم گفتم به جان عمه ات پول ندارم (sm2)(sm2)
(sm30)(sm30)