(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی امروز را طوفانی آغاز کرده.
او پس از انتشار اولین فایل ویدئویی اجرای زنده اش، تا لحظاتی دیگر قطعه «پسرم» را منتشر خواهد کرد.
نسخه بلند تر ویدیو ..
(sm50)
سینجول چرا جواب ندادی؟ (sm77)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)
ارواح عمت نسخه بلندتر ویدیو زدی مول خی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها !?؟!
یهو از خواب پا شدم تیتر رو دیدم ریدم به خودم (sm2)
انگار زود خسته میشه.نه؟(sm50)
پخ دادم بهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرم کجایی دقیقا کجایی(sm50)(sm120)
در اقدامی جالب و برای نخستین بار
+ دانلود فایل ویدئویی اجرای زنده قطعه «متاسفم» محسن چاوشی
اهنگو زد تلگرام
اومد
زندان همینه ؟
چیزه این مارکوپلو 2 فصل چرا اومده ..
چه تایمی .. :l
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوازنده رو .. (sm74)
درد به چی میخندینقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به ..
موزن قاطی کرد فقط میخواست بگه من فقط اینجا می مونم .. :l
نادان فصل یک دو سال پیش اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا موذن زاده .. :l
ربنای مست شجریان باشه(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا فعلا من هنگم نمیدونم شی شی میگم اصا ..
ربنای مست شجریان باشه
(sm81)چاووشی خون تو و مردم تنهاتم
چرا کیفیت انقد پایین اومده ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به عاقا عالییییییییییه ..
چه خبره یا حضرت عباس (sm77)
سولوی آخرش (sm50)(sm1)
تیکیه کن به قلب من ..
لحنو .. (sm74)
الدنگ اون دمو رو نشنیدی؟این اونه آخه.بعدشم زندان شعر مولاناس.نقل قول:
کدوم دمو اینم توش زندان داره دیگهنقل قول:
یا خدا
چاوشی خون تو و مردم تنهاتم(sm81)(sm81)
یا خدا....لامصب اینقد خوب ترانه میگی تازگیا