عاقا یکی ادمین کافه چاوشی رو از برق بکشه (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا یکی ادمین کافه چاوشی رو از برق بکشه (sm30)
آهنگ و یدئو فقط با عشم منتشر شد ...(sm120)
یدئو سلطنتی خوبه (sm2)
دقیقا (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ابد همراتم (sm1)(sm178) (sm50)(sm118)
شکر خدا بابا جان یه نفسی میاد (sm176) ینی نمیخوای یه خبری از بابا بگیری یه حال و احوالی کنی کوچول ِ بابا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ک ذوق مرگم همچنان (sm5)(sm5)(sm5)
میلاد بابایی - فرار کردم (sm88)
طرف اومده کامنت گذاشته که این ویدیو اجرای زنده نیست صداگذاری شده (sm30)(sm2)
راه فرار نداری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تو خیلی با خودم بد کردم و بدتر شدم
کمک کن این دوری رو راحت تر کن ... (sm81)
خب شما ک نیستی اصن ک حال و احوال کنم (sm172) خانومت خوبن؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حبسم در خودم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سد خونی مغزی نداره احتمالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی مثل تو نشد از همه یه جوری فرار کردم
یه چیزایی ازت دیدم که دیگه برنمیگردم
من اشتباه کردم انتخاب کردم تورو
هر کی انتخاب کرد تورو انتخابش کن برو ... (sm50)
من که همیشه اینجام (sm120) خوبه مرسی (sm10) منو میزنه بابا جان چیکار کنم ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه روز چرا آخه 12 تیر (sm50)
نشانگان داون داره (sm2)نقل قول:
امسال تنها خواننده ای که خیلی خوب کار کرده میلاد بابایی بوده و بس
(sm81)
عباس معصومی رو فراموش کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی یه اصفهانی گریه میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سطحش جهانیهنقل قول:
مرض . برو گمشو (sm81)نقل قول:
راستی شادمهر امروز روزه اس ؟ (sm2)
آخه من کجا برم رمضوناش رنگ ربنای مست شجریان باشه
یا موذن زاده اذان افطارش جادوی خلوتی شهر تهران باشه (sm50)
(sm120) لابد اذیت میکنی (sm142) (sm59)نقل قول:
تو نماد اصفهانی واسه من (sm2) هر کاری کنی به حساب اصفهان نوشته میشه (sm2) راستی عید فطر اصفهانیم جاهای قیشَنگش کجاست بریم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر زادیِ بهش نخند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیست کیست؟ جان من (sm19)
شووهر به این خوبی (sm74) کتک خوردنم عادی شده (sm172)نقل قول:
(sm1)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز خوبی نبود , محسن ساختش دمش گرم (sm120)
بیا برو تو کیونم (sm2)نقل قول:
حالا کتکی ک ی خانوم بخواد بزنه چیه مگه در حد نوازشه (sm70)نقل قول:
شمس لنگرودی - آفتاب یخ زده
بعد یه مدت به لطف سرعت کم نت و انتظار آهنگ محسن اومدم این ترک و کل آلبومش رو گوشیدم... فوقالعاده اس... فوقالعاده... حس نابی داره واقعا شمس... (sm50)
آخر فناوری (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من کلا هیچ روزی روز خوبی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
یه روز خوب میاد (sm120)(sm10)نقل قول:
با سانتافه میام دیگه خودت بشین میزان گشادیت و عرض و طول ماشین رو اندازه بگیر که بعداً دلخور نشی دیه از ما بگیری (sm2)نقل قول: