عشق من اینجا و ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق من اینجا و ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ، حیف ، حیف ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا همین جوری نمیمونه ... یه روزی به این حرفت میخندینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]كم گريه كن گلم
من كم تحملم... با اين ويدئو ديگه مجبور نيستيم واسه كسي توضيح بديم ...
اسی مسی خودمونه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون روز دست و رویم را نخواهم شستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک می کنم به خواب (sm50)نقل قول:
(sm2) دیگه از من نقل نگیر ، مرسی اه (sm2)نقل قول:
استعاره است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجمع سلطنتی رو به گند نکش (sm2)نقل قول:
برف میبارد ، باد می ایستد ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
در چشم های باز ...نقل قول:
(sm50)
آهان خب پس اوکیِ (sm2)نقل قول:
"عادل" به معنای واقعی کلمه "طنازی" میکنه تو آهنگا... اوج طنازی هاش هم تو سولو های پایانی مشهوده... دمش گرم واقعا... این آهنگم عالی بود کارش... (sm127)(sm50)
چه زخم روزمره ای ... (sm50)نقل قول:
(sm88)
تكيه كن به قلب من ، تا ابد همراتم(sm171)
اون تو اونم دنیات اونم عشقی که دنبالش میگشتی
این من منه تنها همونم که ازش ساده گذشتی
اون تو اونم دنیات اونم عشقی که دنبالش میگشتی
این من منه تنها همونم که ازش ساده گذشتی
دلگیرم از دنیای آشفته م با گریه حرفامو بهت گفتم
لعنت به تو لعنت به این آهنگ هرجا میرم یاد تو می افتم
این رابطه تموم شد اما هر روز پیرم میکنه زخماش
سخته واسه عشقت بشی رفیق
سخته واسه عشقت بشی داداش
شاید منم باید میگفتم ته این رابطه هیچه
اینقدر نمیذاشتم بوی ادکلونت اینجا بپیچه
شاید منم باید میگفتم ته این رابطه هیچه
اینقدر نمیذاشتم بوی ادکلونت اینجا بپیچه
دلگیرم از دنیای آشفته م با گریه حرفامو بهت گفتم
لعنت به تو لعنت به این آهنگ هرجا میرم یاد تو می افتم
این رابطه تموم شد اما هر روز پیرم میکنه زخماش
سخته واسه عشقت بشی رفیق
سخته واسه عشقت بشی داداش ...
پویا بیاتی ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]یاوه گویان خفه خون بگیرید بعد از این(sm2)(sm2)
ادامه بده به لبخند ... (sm172)نقل قول:
... (sm172)نقل قول:
(sm1)(sm178)
الی باتریا (sm120)
دوسش دارم خب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2) عالی بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی پس داداش(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
یه امروز نیامدم نت الان امدم خونه بردارم میگه محسن زنده خونده اهنگم داده(sm77) (sm1)
همه منتقدان خفه خون بگیرن دیگه(sm102)
عجب شعری گفته محسن(sm74)
چه دل پُری داشت پدی جون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من نیازی نیس که بگم بفوکونینش ..
عاخه من به این ج.اکش ک.سکش پدر چی برم بگم ؟؟؟
واقعا با این پست که اینجا گذاشتی دیگه حرفی واسه گفتن نزاشتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این واقعا نیاز به حمله داره.هر چقد میخواین فحش بدین(sm2)
یعنی ازدم از هر نوع فحش استفاده کنم
تازه رعایت کردم (sm2)نقل قول:
حالا که اینجوری شد منم اجرای زنده م رو میزارم مگه من چیم از این عقب افتاده کمترِ (sm120)
رمز عملیات عزیزم کجاتو دقیقا کجاتو(sm2)
خوب کاری کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]