ساده ای؟ هزاربار دیگه بهت وقت میدن. اصلا فردا پاشو برو آموزش بگو برات بزنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ساده ای؟ هزاربار دیگه بهت وقت میدن. اصلا فردا پاشو برو آموزش بگو برات بزنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش که نمیتونم برم خودم یجام یونی یه جای دیگه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اولین روزای شروع ترم برم میشه به نظرت؟! میزنن؟! (sm172)
کدوم دانشگاه مرداد ماه انتخاب واحد داره؟(sm77)نقل قول:
آره خیالت راحت. هیچکی تا حالا به خاطر انتخاب واحد نکردن سر موقع یه ترمو بیکار نشده. اونا از خداشونه تو شهریه ثابت و متغیر بریزی.نقل قول:
گفتم "فک کنم" بدبخت شدم، شایدم نشده باشم (sm120) رفتم قسمت انتخاب واحد گزینه اش اصن نمیومد فک کردم مهلتش شروع شده و تموم هم شده (sm120) ولی مث اینکه واسه سرعت نت بود... الان که نگاه کردم هنوز شروع نشده خدا رو شکر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا از کِی شروع میکنن انتخاب واحدو؟! (sm120)
دمت گرم از نگرانی دَرَم آوردی (sm118)(sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چس ترمی و دردسراش (sm9)
(sm54)نه میتونه ترم تابستون باشه نه پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه پاییز میگم (sm120) نمیدونستم خو (sm59)نقل قول:
حالا واسه پاییز معمولا از کِی شروع میکنن؟! (sm120)
بستگی داره ولی دیگه خیلی زود شروع شه مثلا آخرای مردادنقل قول:
مطمئنی الانه انتخاب واحد؟ تو سایت میزننا
نه دیگه، گفتم که مشکل از سرعت نت بود که گزینه اش نمیومد (sm120) چن دیقه پیش که رفتم اومد و دیدم که هنوز شروع نشده مث اینکه (sm120)نقل قول: