یهو الان اومدم دیدم امروز چه کولاکی کرده حاج محسن (sm127)
بی نظیر بود اجرای زنده . مو به تن سیخ میکنه
اهنگ هنوز وقت نشده گوش کنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
یهو الان اومدم دیدم امروز چه کولاکی کرده حاج محسن (sm127)
بی نظیر بود اجرای زنده . مو به تن سیخ میکنه
اهنگ هنوز وقت نشده گوش کنم .
یارو واس ویدیو کامنت گذاشته :
دابسمش خوبی بود .. :l
یک پشت زمین دشمن، گر روی به من آرند... (sm142)
اینم ب تری زومه 21 دچارِ ، دست خودش نیس مریضه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از طرف من بره یکم به این مردک زنازاده فحش بده من اکانت اینستا ندارم (sm120) بزقوش جان لبیک (sm2)
دهنت (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنید بابا از این کارا
محسن کنسرت بذاره من میمیرم(sm81)بمیرم واسه صدا خشش(sm81)
کلمبیا باید قهرمان کوپا میشد (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنین از این کارا به اسم محسن درمیره ادم باشین
شماها چرا جوگیر میشد مثل محسن جواب اینجور ادمها ندید مگه با فحش دادن چیزی درست میشه اگه اینجور بود که الان باید 30سال امریکا انگلیس اسراییل از روی نقشه محو میشدن.
انجور ادمها میخوان دیده بشن شماها هم با این کارهاتون اونها به هدفشون میرسونید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)زدم واس دان
چه وقت اهنگ دادنه تازه البوم داده
فقط تو کنسرت نمیر من میخوام کنسرت ببینم بعد کنسرت بمیر خودم هم میبرمت بیمارستان(sm2)البته دور از جون(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودتم میمیری بدبخت نمیرسی به بعدش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بید
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا ..
(sm120)
خب مشخص شد چرا کنسرت نمیده
بنده خدا چهارتا ترک اینجوری بخواد بخونه که سریع کبود میشه
(sm2)
جرق جرق خاصی داره صداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل شماها جوگیر نیستم(sm70)نقل قول:
من تا حالا هیچ کنسرتی نرفتم میخوام اولین کنسرتم مال محسن باشه(sm19)
گویند : تو چرا دل بدیشان دادی ؟
والله که من ندادم ایشان بردند ...
و این چاوشی تمام نشدنی (sm127)
دیوث این کیه عکسشو گذاشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیگره دیدمش فقط یادم نیست(sm51)
فوتبالی نباشید عمرا بتونید بخونید (sm2)
ناخداگاه یاد یه چیز دیگه افتادم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
برسی به ارزوت(sm74)
تعداد کل تماشاگران لیگ پانردهم 1870000
تعداد تماشاگران لیگ پانردهم پرسپولیس 995000
(sm19)
dakota johnsonنقل قول:
خودش عالیه عکساش خوب نیس طفلک (sm70)
من نیز هم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- (sm120)منم تابحال هیچ کنسرتی نرفتم بخاطر محسن
بلاژیکوفسکی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوازندگی شهاب اکبری روی اجرای زنده ی محسن (sm127)
تو فوتبالی هستی خب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اذهان گمراه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خو حس کردم با یه ناز خاصی گفت (sm2)نقل قول: