(sm17)شعرشو ترجمه کن به فارسی ما هم بفهمیم چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm17)شعرشو ترجمه کن به فارسی ما هم بفهمیم چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم بعضی از کلماتش رو نمیدونم چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ملودی زیبایی داره
نقل قول:
کارای قشنگ بازم داره آیتن رسول که اگر خودتون تو یوتیوب نرین دنبالش من بعدا میذارم (sm59)
مرسی از نظرت (sm176)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها سلامت باشی، من که بعضی وقت ها سعی میکنم خودم رو مقید کنم قبل ۲ و ۳ بخوابم اما ساعت از ۳ که میگذره دیگه دیرتر هم میشه باز میشینم پای کامپیوتر و به زور بلند میشم (sm126)
(sm139)نقل قول:
الان یوتیوبم و دارم گوش میدم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین طور(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چطوره (sm51)
AYTEN RASUL - CANI YANAR
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
وا خُب یه کم وایمیسادی میذاشتم دیگه عه (sm73)(sm209)
(sm189) زیست شبانه
نقل قول:
ها همینو میخواستم معرفی کنم خیلی عالیه (sm118)
چی شد پس احسان جان ؟ گفته بودی تک آهنگ شادمهر برای مسابقات جام ملت هاست، نیومد که
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار جدید حسین قربانپور
لعنت به سایت های بت (sm59)
حرارت مایکروفر زیاده بود سوخته (sm120)نقل قول:
جدا از شوخی ، جمله من حالت خبری نداشت ...