برو واسه خود حرف درنیار مامله کل اعضای گروه یزدانی به فلان صفاریان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو واسه خود حرف درنیار مامله کل اعضای گروه یزدانی به فلان صفاریان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از اول بگو مساله فیزیک هسته ای که نیس
اره کیفیت تخمیه چون همون نسخه ای دادن بیرون که 10 سال پیش لو رفت ایرانگام پدسگ دو تومن هزینه نکرد واسه کیفیت بهتر کار ، محسن اصلا در جریان انتشار البوم نبود
ن بابا 400 تومنم کجا بود اگه نشد میرم بیمه فقط نمیدونم برم بیمارستان یا درمونگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده بکشن دیگه مگه میخوای تبر به فلان فیل بزنی 30 تومن بیشترم نمیگرن
مردک کذاب برو از خدا بترس من هنوز تو نخ قطعه التراهیت " کافیه " مات و مبهوت دارم غرق میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سری اول که لو رفت که خیلی کیفیتش بد بود این باز یه خورده شفاف تره ولی دیگه ام پی تری رو زدن تو سیدی صوتی دیوثا شرکتای ایرانی تخمیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دندونم درد می کرد یه بسته مفنامیک اسید خوردم خوب شد الانم هر 8 ساعت یه ژلوفن و یه آموکسیسیلین میخورم خوبه خوب شده (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دیوث برو بکش دیگه تا به جراحی نیفتادی در ضمن برو پیامتو بخون (sm30)نقل قول:
میگم جراحی باید بشه تو میگی 30 تومن (sm98)نقل قول:
خوندم عزیزم ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من بیمه تکمیلی هستم یه دکتر قرارداد داریم مجانی ! تازه وقتی تموم میشه منشیش یه لب هم بهت میده (sm2)