(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کسی ندیده ببینه
عکس هاش حس خوبی به ادم میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)(sm50)
منم یه روزایی اینطوری کار میکردم
فرمانده پایگاه آینده ی ما ...
اینم توپ و گرد
قابل توجه آقا صابر @rebasss
یه روزیم میاد که خیلی وقته منتظر همچین روزی بودی ولی دیگه انقده خسته ای که میشینی رفتنشو تماشا میکنی...
هرکی 15 روز اول ماه رمضون و 15 روز دوم ماه رمضون رو روزه بگیره گویی کلِ ماه را روزه گرفته ^_^
حجت الاسلام جواد خیابانی
فدااا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
گیلان من اشاره به آهنگ استاد فریدون پور رضا هستش به اسم می گیلان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی تا باشه شادی و خوشی (sm176)
فدا بشم (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
من تو قیافه بودم هاااا؟ اگه بخشیدمت حالا ببین (sm142)(sm70)
مینا خانوم سرور ماست ولی انصافی حالا که نمیخواست خودشو معرفی بکنه نباید یه چی میخرید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این انصافه؟ (sm70)
فوتبال آمریکایی خشن هستش به روحیشون نمیخوره از اون جهت
تخصیره تو هستش دیگه مجبورم کردی رفع ابهام کنم ، واسه یه متن 10 خطی ، بیست خط دارم جواب تحویلت میدم (sm2)
الهی دختر همسایت امشب پیغام بفرسته به خونوادت میخوام بیام خواستگاری پیمان (sm2)
یه چی تو همین مایه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]