یک سیستم سرحال 64 بیتی و دیگر هیچ
نمایش نسخه قابل چاپ
یک سیستم سرحال 64 بیتی و دیگر هیچ
عتیقه ۵ میلیاردی بنز در ایران+تصاویر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مرسدس بنز 300SL در زمان خود پرسرعتترین خودروی در حال تولید دنیا بود و برخی آن را اولین سوپرماشین تاریخ صنعت خودروسازی میدانند.
به گزارش گروه دانستنیهای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، مرسدس بنز 300SL در زمان خود پرسرعت ترین خودروی در حال تولید دنیا بود و برخی آن را اولین سوپرماشین تاریخ صنعت خودروسازی میدانند.
این خودرو همچنین نام اولین موتور با انژکتورمستقیم یا Direct Injection را یدک میکشد. این خودرو که تعداد 1400 دستگاه از آن با درب های گالوینگ تولید شد، باعث به چالش کشیدن بسیاری از هنرمندان افراطی در پافشاری بر جمله معروف صنعت نمی تواند بخشی از هنر باشد شد. خودرویی زیبا و چشم نواز، با قابلیت های فنی بسیار بالا، که حتی پس از گذشت نزدیک به 60 سال از ساخت آن، سریع و قدرتمند تلقی می شود.
از این خودروی افسانه ای تنها یک دستگاه در ایران وجود دارد که صاحب او میگوید پیشنهادی 1.5 میلیون دلاری برای خرید این خودرو از خارج از کشور داشته که حاضر به فروش آن نشده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Before I Forget (sm118)
فدات (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)همنوا شونقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pendragon - Men Who Climb Mountains
03-Come Home Jack
07-For When the Zombies
(sm1)
امیر بزن این میلادو بپوکونش ، از بیرون اومدم مجمع رو باز کردم 20 صفحه شعر فقط رد کردم تا رسیدم صفحه آخر(sm209)
(sm2) هی عجب دنیایی شده یادت میاد من این کارو روی تو آموزش دادم درد زیادی کشیدی ولی خب حالم کردی حالا شدی یه پا استاد ولی پیش من هنوزم همون شاگرده هستی که تا چشمش به من میفتاد قشنگ میخوابید (sm2) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد تحت محافظت High Sparrow (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند دیگه دیوث با حرفای زشتتون مجمع رو به فساد کشیدید (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر بحث سیوکسی نکنید خجالت بکشین باو
معلومه تازه از حموم اومدم ؟؟؟ (sm59)
این یعنی پدرام پاریزی واقعی (sm50)
بالاخره گرفتمش (sm120)
چه آلبومی بود (sm50)میچسبه
به تو ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نقل از رسول گرفتم شوخی مکنم باهاش
دیوث حالا چرا باهات شوخی میکنن گریه میکنی (sm70)نقل قول:
عشقت به دلم درآمد و شاد برفت
باز آمد و رخت خوبش بنهاد وبرفت
گفتم به تکلف دو سه روزی بنشین
بنشست و کنون رفتنش از یاد برفت
(sm50)
سلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50) منو یاد Damien Rice انداخت (sm50)تنظیم کریستف رضاعی (sm127)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبین؟
اینجا سلام احوالپرسی نداریم (sm120)
خخخ از آلبوم حرف بزنم پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی باحال دارم مینویسم خیلی کمه البته یک بند هم نشده هنوز ولی احتمالا خوبه خخخ
آهنگ " دیوار بی در " رو نمیزاری تو سایتت با توضیحات ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش ول شده در جنگلی که گرگ شده
یکیش فحش به من داده و بزرگ شده!
یکیش را که نکردم چه کار هی عصبی ست
یکیش پشت سرم... نه! ببخش! بی ادبی ست
یکیش آب نمک خورده از سر عطش!! و
یکیش خاطره می سازد از من و خودش و...
یکیش گم شده دنبال چیز قطب نماست
یکیش بر سر وافور و پایپ، توی فضاست
یکیش راست نموده! دوباره تز داده
یکیش رحم نکرده به قاطر ماده!!
یکی عروس شده بعدِ چند قطره ی خون
یکیش دیده شده در میان تلویزیون
یکیش رفته پی پول و خانه و ماشین
یکیش عکس گرفته ست روبروی اِوین
یکی عمل شده و سمت دلبری رفته
یکیش داخل ابیات رهبری!! رفته
یکیش عاشق سارا و مریم و میناست
یکیش در وسط چیپس و ابسولوت و ماست
یکی به عقده ی دیده شدن دچار شده
یکیش آمده تهران خبرنگار شده!
یکیش در پی «نون» است در میان حروف
یکیش لینک زده با هر آدم معروف
یکیش مدرک درسی شده ست داخل قاب
یکیش عکس شده پشت و روی جلد کتاب
یکیش در وسط کافه ها رها شده است
یکیش مسخره ی جشنواره ها شده است
یکی رسیده از آنجای خود به استادی
یکیش سمبل *** است و فحش و آزادی!
یکیش پوسیده از درون و پوک شده
یکیش لایک خوری توی فیس بوک شده
یکیش ناشرِ فرهنگیِ به چاپ بچاپ!
یکیش عکس شده! با تشکر از فوتوشاپ!
یکیش شعر برایش تفنّن و بازی ست
یکیش اوج هنرهاش شایعه سازی ست
یکیش ابر شده توی روزِ برف زده
یکیش پشت سرم رفته است و حرف زده
یکی بزرگ شده، شوم! مثل یک توده
یکیش یادش رفته هرآنچه که بوده
یکیش زل زده بی حس به صورت استاد
یکیش خاطره ها را سپرده است به باد
یکی سکوت شده وقت دستگیری ماه
یکیش وا داده پیش بازجوی ****
یکی ستاره ی ملّی ست: شاعر پولی!
یکیش گم شده در زندگی معمولی
یکیش زندگی اش غرق خون و آتش نیست
یکیش اسم مرا: مهدی ِ ... نه! یادش نیست
یکیش شاگردم بود، مثل بچّه ی من!
یکیش دوست من بود قبل هر تزریق!
«دریغ و درد که تا این زمان ندانستم
که کیمیای سعادت رفیق بود؟! رفیق؟!...»
سید مهدی موسوی
(sm50) جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای پایین کشیدن این دیوث تونل دوست از جمع بزرگان شده میرم انقلاب چادر میزنم شب قبل آلبوم موزن (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
ممر تا کی من باید اشتباهات تایپیتو اصلاح کنم(sm2)
ترانه ی محبوب محسن اوشی در آلبوم ژاکت
(sm120)
(sm172)
(sm120)گزینه زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
هوای خانه دلگیر میشود گاهی (sm74)
جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی (sm81)
Hotspot استفاده کن (sm176)نقل قول:
معلوم نیس چی شد یه دفعه پورتارو بستننقل قول:
فقط L2tp کار میکنه (sm138)