نلخی نکند شیرین ذقنم
خالی نکند از می دهنم
عریان کندم هر صبحدمی
گوید که بیا من جامه کنم (sm181)
یا حضرت مولانا ... (sm198)
نمایش نسخه قابل چاپ
نلخی نکند شیرین ذقنم
خالی نکند از می دهنم
عریان کندم هر صبحدمی
گوید که بیا من جامه کنم (sm181)
یا حضرت مولانا ... (sm198)
یه سوالی دارم
چرا همه پسرا از کلمه زیاد خودتو درگیر نکن یا درگیر این چیزا نباش استفاده میکنن؟!!
خودشون درگیر چی میشن پس؟!
اصن اسمش درگیری هس!!!
حالا اصن درگیر شدن نیس حرفای ما معمولی هس : ))
آخه این جمله رو از یکی دو نفر نشنیدم از افراد زیادی شنیدم همیشه تا یه حرفی میشه میگن خودتو درگیر نکن بعد حرفایی که خودشون میزنن عایا اسمش درگیر شدن نیس؟!!!
(sm98)
تیکه کلامممهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد جوری منُ درگیر کرده این تیکه کلامه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگیر من نباش من مات و بیصدامنقل قول:
روحش شاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای پدر نشاط نو بر رگ جان ما برو
جام فلک نمای شو وز دو جهان کرانه کن (sm27)
میوه فروشی بودم ﺩﺧﺘﺮه اومد ☺☺
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گفت ﺁﻗﺎ 2 ﺗﺎ ﻣﻮﺯ ﺑﺪﯾﻦ ، ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺍﺯﺗﻮ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ گفت:
.
.
.
4 ﺗﺎ ﺑﮕﯿﺮ 2ﺗﺎﺷﻢ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ! ������������
ﺍﯾﺸﺎﻻ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻭﺗﺎ ﻫﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺷﯿﺮﻣﻮﺯ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ..
انقدر ما ذهنمون پاکه������������������������
مدلا با قدای بلند
طرح های مُد و کارگردان دورم
بازیگرای گلد ملکه و پرفسورو و جراح دکتر و رو شهر و کوک ..
حرفای تو ولی بحثای هنری مغزای پر یه فضای دُپ
اینا نیس صحنه های فول
هنر همینه که اینا برات تداعی شد
روانی شو
رَ روانی شو(sm50)(sm27)
تو سه دقیقه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله ولی تلاشتو بکن زیر یه دقیقه بزنی(sm2)
میگن سوراخ باشه دیوار باشه همینه ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من فقط میدونم خیلی خودتو درگیر کردی(sm2)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویسو ببینا (sm2)
دو تا مخازه دارم اجاره جفتشون و باقی مسائل روی هم رفته میشه 4 و نیم باید اومد در آورد دیگه ...
تازه پارسال میخواستم یه جا مخازه بگیرم یارو میگفت ماهی 7 تومان ، بی شرف زادگان میخواست هر چی در میارمو بگیره واسه خودش ، خداییش اجاره ها تو تهران اینجوری نی دهنمونو صاف کردن (sm172)
الان یکی اومده همون مخازه که من میخواستم بگیرمو گرفته شیرنی فروشی زده ، ینی خدا به سر شاهده یه بار نشد از اونجا رد بشم یکی داخل باشه شیرنی خریده باشه ، نمیدونم چجوری داره اجارشو میده (sm70)
(sm70)نقل قول:
الکی مثلن دیه (sm70)
چند بود 52 بودی ینی؟
نتیجه رو ول کن رتبتو (sm2)
همون بیخی هست که دخیا تحویل آدم میدن ، بیخیو ولشو و اینجور چیزا که دخیا میگن ...نقل قول:
ولی بگذریمی که من میگم یه چیزه دیگست (sm70)
نقل قول:
(sm50)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چیزی نیس که تو سوراخ دیوار موش دیده ، طعمه گذاشته موشه رو بگیره ، ممد اونجا بود در جریانه (sm2)
توانش در همین حد دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمیتونه به رکورد جاودان شما برسه
داری واسه زیر 20 ثانیه خودت آماده میکنی
نقل قول:
من یه هفتس تو ترکم (sm81)
ترک دیگه چیه راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدم پوست و استخون , دستم به مغزم نمیرسه دیگه چشمام سو نداره (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کاری از دست من برنمیاد ولی کلا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دوست نایاب و ناباب (sm2)نقل قول:
نقل قول:
کریمان جان فدای دوست کردند
نوچ(sm73) دنبال یه فرصت بودم بپرسم این مسئله رو : ))نقل قول:
اره(sm121)نقل قول:
رتبه قابل خوندن نبود : )) اصن حالشو نداشتم بخونم : ))
میگذریم (sm189)
روزی تفقدی کن درویش بینوا را ...
ایمان من در حلقه ی هندسه ی اندام توست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست (sm27)
(sm27)
یکی از سوالات اساس ذهنم اینه که زمان حافظ که احمدخاتمی نبوده،منظور حافظ از"پشمینه پوش تندخو از عشق نشنیدهاست بو" پس کی بوده؟
چه خوش گفت آن تهی دست سلحشور
جوی زر بهتر از پنجاه من زور
(sm50)
از وقتی تتلو گفته هرکی نگه بغ بغو ، کبوترای محلمون فقط ذکر یا غیاث المستغیثین میگن
اینایی که به زن ها و دخترا همش نگاه ابزاری دارن اینا ینی مثلا یه دختر رد میشه شکل پیچگوشتی و آچار شلاقی و جک سوسماری میبیننش؟
من کنکور دادم رتبه مو توی یه فایل زیپ واسم فرستادن
خیلی بالا شده بودم...
خیلی...
غروب ... زمزمه ای با ترانه های قدیمی
غمی به وسعت ایوان خانه های قدیمی
سکوتِ ساده عکسی شکسته می کشد آرام
مرا به گوشه ای از عاشقانه های قدیمی
صدای گرمِ "بنان" یاکریم هایِ جوان را
نشانده است در آغوش لانه های قدیمی
هوای چادرِ مادربزرگ و جایِ تو خالی ...
که باز گریه کنم با بهانه های قدیمی
مگر به یاد تو امشب غبارِ آینه ام را
به بادها بسپارند شانه های قدیمی
هوای تلخِ اتاق و غمی که می وزد از دور
و عشق تازه تری با ترانه های قدیمی...! (sm50)
"اصغر معاذی"
صادق هدايت در کتاب«بوف کور» خود مي نويسد
*در زندگي درد هايي است که روح انسان را از درون مثل خوره مي خورد، اين درد ها را نه مي شود به کسي گفت و نه مي توان جايي بيان کرد
بسیار زیبا (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) یا حضرت مولانا (sm181)
شنیده بُدم که جان جانینقل قول:
آنی و هزار همچنانی
(sm50)
تنها تو مي داني
آن ثانيه ها که نفس هايت طنين آرامش
و آغوشت درياي محبت بي کران بود
تمشک هاي پر طراوت لبانت
چه گرمايي در دل داشت
که به اعجازش
بالغ شدم...
(sm19)نقل قول:
فقط پولشو چطور پرداخت میکنی شماره کارت بدم یا شماره حساب(sm59)
چند ماهی میشد شب نیومده بودم اینجا(sm120)
یاد باد آن روزگاران یاد باد (sm172)
پیر شدیم رفت (sm50)
قدر دوران مجردی رو بدونین فقط به خاطر وقت آزاد ، متاهل که شدین دیگه وقت سر خاروندن ندارین
اتفاقا امروز تو ذهنم بودی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت که تو در چنگ منی *** من ساختمت چونت نزنمنقل قول:
من چنگ توام زخمه بزنی *** زخمه نزنی من تننم (sm181)