نفس بکش دست هرکی هست نامرد منتشرش نکرد اگر یادتون باشه دو تا دمو نفس بکش و وقتی حواست نیست باهم منتشر شد
نمایش نسخه قابل چاپ
نفس بکش دست هرکی هست نامرد منتشرش نکرد اگر یادتون باشه دو تا دمو نفس بکش و وقتی حواست نیست باهم منتشر شد
Andreas Stamos - Alli mia vradia
یکی از بهترین آهنگ های یونانی که چند سال پیش یکی از دوستان معرفی کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان عزیزم امروز براتون چند تا از آهنگ های خوب خارجی و یونانی رو آماده کردم
که شنیدنش خیلی واجبه امیدوارم لذت ببرید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذت ببرید از اهنگها با صدای بلند گوش کنید
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش قشنگه حسین (sm127)
بسی خوش سلیقه ای(sm46)
ولی 128 اخه(sm70)
(sm70)عمری بود 128 نگرفته بودم
فداتم علیرضا جان خوشحالم خوشت اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر اینکه سریع آپ کنم ۱۲۸ زدم
اگه خواستی کیفیت بالا هم دارم برات میفرستم
(sm127)(sm19) نه همینجوری خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم
فوق العادست دموشنقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بیشتر کارایی که الان تو آرشیو موندند و پخش نشدند بعد از مرگ شادمهر همش پخش بشه. البته دور از جونش انشالله ۱۲۰سالگیش
نفس بکش رو من کامل شنیدم نمیگم کار قشنگی نیست ولی بهترین قسمت آهنگ همونجاست که دموش لو رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخام بگم کدوم کار به شدت قوی و سنگین بود که حیف شد اعتراف موناست که تازه قسمتهای اوجش توی دمو شنیده نشد و هزاران بار افسوس که پخش نشد
خب اگه داری جفتشو پخش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]