(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیتر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت تاینی لینکشو بدین که واردش بشم.این لینک فیلمایی که میذارین ی راست میره قسمت لاگین درحالی که اکانت ندارم
دوستان پیدا شد قبلا اکانت ساختم توش.ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تور کنسرت دمی با نیک جوناس
این عکس یه اجرای دیگشه چقد خانوم شده اینجه
این قضیش چیه چرا هر دفه عکس کالیسی جون روشه
اهنگای فیلمه
مارکو قسمت 6
قسمت 5
قسمت هفت و تمام
متصل چاوشی پخش شد سالن والیبال (sm120)
آرمین یورو طرفدار کدوم تیم بودی؟(sm120)
من بدبخت 20ساله تو حسرت نیمه نهاییم با انگلیس(sm25)(sm172)
اسپانیا (sm120)
انگلیس بد حذف شد (sm25)
(sm81)یهو نگن فلان روز تابستون کنسرت من قلبم نمیکشه
دل را ز خود برکنده ام با چیز دیگر زنده ام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیده ام ... (sm50)
کنسرتی در کار نیست هیچوقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی مرد حسابی اینو داد که از شر کنسرت راحت بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)محسن هیچ کاریو بیخود نمیکنه بجان خودم کنسرت تو راهه
(sm2)اشترم تو از الان را بیفت تهرون برسی اون موقه رات دوره
(sm2)رسول زیر همون پل نیشابور وایسا از جاده قدیم میرم سر راه سوارت کنم
یکی از آهنگای Adele رو گوش دادم بعد یکی از مهستی گوش کردم دیدم که مهستی بهتر تشریف داره
از اولش اسپانیایی بودی یا بعد قهرمانیاش؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو دهن هاجسون.خیلی تیم خوبی بود.(sm25)
(sm2)کسایی که از شمال میان زیادن یه اتوبوس بگیرین با هم بیاین سینجولم بندازین اخر ماشین
(sm2) کردا هم از غرب کشور با مینی بوس بیاین
(sm2)مهدی ترکه و رسول با موتور بیاین
(sm2)
(sm2)اراکیا به سرپرستی نوید جوکر با پیکان
دیوث یکیم منو سوار کنه(sm2)
(sm2)نقل قول:
من سوار پیکان نمیشم (sm2)نقل قول:
از اول (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن ونگر یکی از گزینه هاست (sm120)
تشریف این لغت رو به تنهایی درآوردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تورو خدا.تو آرسنال کم ریده به اعصابمون حالا بیاد انگلیسو برینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی یورو کدوم تیم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل چهارم میشید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری دست تنهام دیگه کاریه که از دستم برمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این زاویه نگاه نکرده بودم(sm2)نقل قول:
همیشه و همه جا ایتالیا (sm19)نقل قول:
هرچند که به انگلیس امسال خیلی اعتقاد داشتم که ریدن دیوثا (sm2)