دل خویش را بگفتم چو تو دوست میگرفتم
نه عجب که خوبرویان بکنند بی وفایی ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
دل خویش را بگفتم چو تو دوست میگرفتم
نه عجب که خوبرویان بکنند بی وفایی ... (sm172)
سخنی که با تو دارم به نسیم صبح گفتم
دگری نمیشناسم تو ببر که آشنایی ... (sm172)
من از آن گذشتم ای یار که بشنوم نصیحت
برو ای فقیه و با ما مفروش پارسایی ... (sm172)
تو که گفته ای تامل نکنم جمال خوبان
بکنی اگر چو سعدی نظری بیازمایی ... (sm172)
در چشم بامدادان به بهشت برگشودن
نه چنان لطیف باشد که به دوست برگشایی ... (sm172)
برخیر تا یک سو نهیم این دلق ارزق فام را
بر باد قلاشی دهیم این شرک تقوا نام را ... (sm172)
هر ساعت از نو قبله ای با بت پرستی میرود
توحید بر ما عرضه کن تا بشکنیم اصنام را ... (sm172)
می با جوانان خوردنم باری تمنا میکند
تا کودکان در پی فتند این پیر دردآشام را ... (sm172)
غافل مباش ار عاقلی دریاب اگر صاحب دلی
باشد که نتوان یافتن دیگر چنین ایام را ... (sm172)
دلبندم آن پیمان گسل منظور چشم آرام دل
نی نی دلآرامش مخوان کز دل ببرد آرام را ... (sm172)
دنیا و دین و صبر و عقل از من برفت اندر غمش
جایی که سلطان خیمه زده غوغا نماند آب را ... (sm172)
باران اشکم میرود وز ابرم آتش میجهد
با پختگان گوی این سخن سوزش نباشد خام را ... (sm172)
سعدی نصیحت نشنود ور جان در این ره میرود
صوفی گران جانی ببر ساقی بیار آن جام را ... (sm172)
آفرین به این فن بیان ، ممنونم از این همه مهر و محبت ...(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد زیاد زر میزنه خصوصا وقتی موتور سنتیش اوج میگیره (sm2) ولی خب انصافا با جنبس (sm10)
(sm50)
متاسفم برات ای دل ساده... (sm50)
منم دیدم باورم نشد (sm25) کاش نباشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا پیشوازهای آلبوم تا حالا نیومده(sm168)
روزا با هم دیگه فرقی ندارن
بویِ کهنه گی میدن تمومشون
فکر میکنم به تهیه کننده البوم مربوطه این موضوع . چون مثلا ایرانسل یه پولی میده به تهیه کننده تا حق پخش یا حق استفاده این اهنگا رو به عنوان پیشواز داشته باشه و احتمالا توافق نکردن سر مبلغ یا موضوع دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری شرکت عرضه کننده هست که این کارو انجام میدن برای شهرزاد خیلی سریع انجام میدادن برای آلبوم خیلی دیر شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین هنوز سرم گرم کار شاعری است
گواه شاعری ام دست های جوهری است... (sm50)
برای گفتن تو شعر تازه آوردم
کفن بدوز عزیزم جنازه آوردم... (sm50)
دوستان دکلمه باز حتما دکلمه ی جدید "احسان افشاری" رو بگوشین... با اینکه نسبت به بعضی از کارای قبلیش از نظر شخصی عالی نیست ولی باز هم شنیدنش خالی از لطف نیست... قشنگه... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: با تچکر از امیر که زد (sm120)(sm10)
جالبه این نظرم تو موزیک ما رو تایید کردن :
نمیدونم شما چرا امار بازدید و دانلود اهنگاتون اینقدر عجیب و غریبه
با هر کی حال کنید در عرض 5 دقیقه امار بازدید اهنگاشو 500 هزار تا میبرید بالا
مطالب چاوشی همیشه جز پربازدیدترین و پر کامنت ترین مطالب سایت موزیک ماست و فکر کنم میانگین بگیریم چاوشی با اختلاف محبوب ترین از این نظر هست . بازدید اهنگاش تو رادیو جوان و بیا تو و سایر سایت های مطرح موسیقی از همه بیشتره ولی تو موزیک ما میبینیم که اینطور نیست . هر چند هم ما و هم خودتون میدونید که این امار بازدید واقعی نیست و دستکاری شده توسط خودتونه ولی نمیدونم چرا دستکاری میکنید هم این امار به شکل عجیب دستکاری میکنید .
برای مثال میبینیم اهنگ دیوونه چاوشی که تو اکثر سایت ها با اختلاف پربازدیدترین اهنگ یه ماه اخیر بوده تو سایت شما دهمه! اونم پایین تر از این اهنگا و خواننده ها :
چای آخر
[ علی مهراد
تو فکرت هستم
[ رضا آبزین
[ پوریا حیدری
!!!! خوب خیلی خنده داره . اهنگ خواجه امیری پریروز اومد و تو خیلی سایت ها بازدید خوبی هم نداشت و مطلبی که خودتون از اهنگش جدا کار کردید هم حتی تو پربازدیدترین مطالب ماه هم نیومده ولی خودم دیدم یهو بعد 5 دقیقه 300 هزار دانلود زدید واسش که کاملا خنده دار بود و مشخصه کار خودتون بوده
خلاصه خواستم بگم که اگرم دستکاری میکنید واقع بینانه دستکاری کنید و اهنگای چاوشی باید بالاترین امار زده شه واسش
========================================
میدونستم تایید نمیشه گذاشتم فقط خودشون ببینن ولی تایید کردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوفونو ادم میبینه عشق میکنه (sm19)
به هر حال باوری هست که میگوید «هر کی مد خودش رو داره». مد شما چیست؟ من هیچ وقت به این قضیه حتی فکر هم نکردم. اولین بار هم هست با چنین سوالی روبهرو میشوم اما راستش من وقتی میخواهم از خانه بیرون بیایم اولین چیزهایی را که دم دستم باشد، میپوشم و میآیم بیرون. کلاً فکر میکنم در این قضیه خیلی ضعف دارم [میخندد] از بچگی همینطور بودم. این چیزها معذبم میکند. ترجیح میدهم راحت باشم. راحتی خیلی خوب است. من عاشق مولانا و شمس هستم. حکایت جالبی در مقالات شمس هست با این مضمون که یک نفر از یک نفر دیگر میپرسد چرا حالت خوب نیست؟ مگر بیلباس موندی یا...؟ و فرد مقابل جواب میدهد که: کاش همین یک لباس را هم از من میگرفتند و خلاص! داستان ما هم اینطوری است.
چه بازی شد (sm118)
محسن چاوشی در گفتوگوی اختصاصی با مدآنلاین از یک تغییر استایل میگوید: نمیتوانستم بیشتر از این تنهایشان بگذارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3به 1 به نفع ایتالیا زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
0-0 زدم من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دارم ایتالیا ببره(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم 1-0 ایتالی
چقدر خوب حرف میزنه محسن(sm19)
من عاشق مولانا و شمس هستم. حکایت جالبی در مقالات شمس هست با این مضمون که یک نفر از یک نفر دیگر میپرسد چرا حالت خوب نیست؟ مگر بیلباس موندی یا...؟ و فرد مقابل جواب میدهد که: کاش همین یک لباس را هم از من میگرفتند و خلاص! داستان ما هم اینطوری است.
Rec] 1 2007] (sm27)
ساختم با آتش دل لاله زاری شد مرا
سوختم خار تعلق نوبهاری شد مرا ... (sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه را چون گل زدم چاک اول از بی طاقتی
آخر از زندان تن راه فراری شد مرا ... (sm81)
دل به داغ عشق خوش کردم گل از خارم دمید
خو گرفتم با غم دل غمگساری شد مرا ... (sm81)
(sm50)یه هارد اکسترنال بگیرم برا کنسرتها