گوهر تنهایی از فیض جنون دارم به دست
گوشه ی ویرانه گنج شاهواری شد مرا ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوهر تنهایی از فیض جنون دارم به دست
گوشه ی ویرانه گنج شاهواری شد مرا ... (sm81)
چون نسوزی شمع سان کز داغ محرومی رهی
بر جگر هر شعله ی آهی شراری شد مرا ... (sm81)
(sm50)
عاشقی دین من و سوختن آیین من است
مایه ی گریه ی شبها دل غمگین من است ...(sm81)
قضیه ی شهرام کاشانی چیه ؟؟؟
یه اسپیکر خیلی ارزون میخوام براش فقط مهمه که دوام داشته باشه زود خراب نشه صدا و ... مهم نیس فقط صدا پخش کنه و دوام داشته باشه
پیشنهادی ندارین؟
همچو فرهاد بگریم همه شب در دل کوه
وین همه در به دری از غم شیرین من است ... (sm81)
چرا حالا بعد از این همه سال این کار را کردم؛ واقعاً جوابش یک کلمه است. به خاطر هوادارانم. آنها تمام این سالها انواع و اقسام این تهمتها و شایعات را شنیدند. نمیتوانستم بیشتر از این تنهایشان بگذارم. محسن چاوشی نه از چیزی هراس دارد، نه از چیزی فرار میکند. من فقط به قلب وحسم تکیه میکنم. طرفداران من، بهترین طرفدارهای دنیا هستند. بخش عمدهای از خوشبختی من هستند. همیشه با منطق، ادب و متانتشان پشت من هستند و میخواهم اینجا باز هم از آنها تشکر کنم و بگویم اگر محسن چاوشی را واقعاً دوست دارید، هیچ وقت ادب و این متانت را از خودتان دور نکنید. من مخلص تکتکشان هستم.(sm10)(sm10)(sm19)
آسمانا دل تاریک من از ماه تهی ست
اشک هایم همه شب خوشه ی پروین من است ... (sm81)
محمد معتمدی - دورها آوایی ست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک...ی...ر تو این مملکت که صدای یکی مثل محمد علیزاده میشه تیتراژ سریالش ولی صدای معتمدی که میشه تیتراژ بعد از یه قسمت میگن دیگه نباید پخش بشه (sm25)
المان قشنگ معلومه میترسه حمله کنه ایتالیا هم که متخصص زد حمله هست من محاسباتم اشتباهی از آب در اومد گفتم آلمان حمله میکنه ایتالیا زد حمله میزنه
ک...ی...ر تو روحت صفاریان ...
بازم جا داره بگم ک...ی...ر تو روحت صفاریان ...
فلورنزی (sm77)
ک...ی...ر تو روح صفاریان که فرشید اعرابی و کاوه یغمایی آلبوم نمیدن
ناموسا عرض میکنم 20 دیقه از فیلم گذشته... تو اتاقم تو تاریکی تنها با هدفون نشستم ماتحتم از ترس و دلهره داره جر میخوره... خیلی خوبه به نظر فضای وحشتش... (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیا ریده خدایا کمک(sm81)
همه آلبوم میدن جز کاوه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چرا به بقیه فحش میدین. بهروز صفاریان رابطه داره درست. ولی شخصی مثل کاوه یغمایی مشکل مجوزم نداشته باشه، هر دو سال نمیتونه یا نمیخواد البوم بده. به گشادی یا ایدئولوژی خودش مربوطه. ربطی به کس دیگه نداره
وای(sm74)
(sm74)اوزیل خدا بکشدت
شورشو در آوردی میلاد مگه علیزاده چشه ؟
کم شیر شیر راه بنداز اینجا اه ...
behzadbolour
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام كاشاني رو نزديك به بيست و سه سالي هست كه ميشناسم، و در پانزده سال گذشته بارها از نزديك ديدمش و شايد تنها تهيه كننده اي بودم كه جرات كرد اخيرا باهاش برنامه بسازه، و شهرام هم سنگ تموم گذاشت و با من راه امد و برنامه اجرا كرد.
شهرام مدتهاست مشكل زياده روي در نوشيدن الكل داره، مثل بعضي ديگر از هنرمندان كه شما از اين قسمت زندگيشون بي خبرين.
موفع اجراي برنامه هم غير قابل كنترل و اشفاه بود ولي كار ضبط و پخش شد.
الان مدتيه كه به استانبول رفته ، اونجا خوشبختترين دورانش و ميگذرونه ، توجه دائمي اي كه از طرف ايراني هاي مسافر ميبينه چيزيه كه سالها بدنبالش بوده. افراد زيادي دور شهرام هستن ، از رهگذران گرفته تا خانواده و دوست. اينكه با زندگيش چطوري خوشِ به ما مربوط نيس. مشكل الكل داره و اين حالت خواب و گوشه نشيني ناشي از اون بوده ،شهرام كارتون خواب نشده و معتاد به شيشه نيست. دارم سعي ميكنم با تلفن پيداش كنم. ورم پاش بخاطر درگيري با مغازه دارها ميتونه باشه و يا مشكل كبدي كه داشته. الان حميد كه يك تورليدر بسيار انسانِ مواظبش هست، دروود بهش . همه آرام باشن.
ایتالیا عشقه حتی باخت بده (sm19)
امین رستمی چرا آلبوم نمیده (sm74)
(sm1)اوزیل کی گل زده که الان بزنه چرا گل شد چرا
بوفون(sm118)
(sm81)
میتونی آب خنک بنوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشای من پُر خواهش ِ نگاه تــــو یه نوازش ِ
برای این دلِ دیوونه
دلم برات پَر می کشه صدات واسم آرامش
نگات واسه نم بارونه
دوست دارم
دلم میگیره بی تــــو بی هوا
هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو
بی صدا
عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه
هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو
میزنه
.
.
.
کی غیر تــــو عزیزم همه حرفام و میدونه؟!
اشکام و کی میفهمه غم ِ چشمام و می خونه
عشقت کار خدا بود که تــــورو به دلم داده
دنیا من و فهمیده مهرت به دلم افتاده
.
دوست دارم
بی صدا
هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو
میزنه
.
دوست دارم
بی صدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)خدایا فقط 20 دقیقه مونده
من شاید یکی از متعصب ترین طرفدارای چاوشی هستم ولی میگم محسن هم رابطه داره ! چیز بدی هم نیست کلا این دوره زمونه باید داشته باشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیگه هر چیزی حدی داره میتونی بیای تاپیک چت روم اونجا تا دلت میخواد جد آباد صفاریان رو بشماری اینجا زشته دیوث میشه سوء استفاده (sm120)
پنالتی(sm118)(sm118)
یا خدا(sm81)
گل(sm118)(sm118)
(sm7)گل
دنبال سوژه ی جدیدم که از صفاریان بکشم بیرون ولی هر جوری حساب میکنم به صفاریان بیشتر میاد که بهش گیر بدی شاید در آینده به محسن رجب پور گیر بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]