این چه مارکیه خریدی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چند خریدی؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
این چه مارکیه خریدی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چند خریدی؟؟؟
یغما گلرویی پس از مصاحبه ضد آمریکایی، حالا برای جشنواره «مرگ بر آمریکا» ترانه گفت.
دبیر اجرایی جشنواره مرگ بر آمریکا گفت: میخواهم با خبری عجیب غافلگیرتان کنم. چنانچه میدانید هر ساله یک ترانه همزمان با اختتامیه جشنواره منتشر میشده که در دو سال گذشته این ترانهها متعلق به حامد زمانی بوده و آهنگهای مرگ بر آمریکایی که در ذهنها خاطرهساز شد. امسال اما این اثر از «کاوه آفاق» خواننده سبک راک و شعر آن از «یغما گلرویی» ترانهسرای شناخته شده کشور خواهد بود.
چه سوت و کور شده اینجا ... (sm50)
یغما معنیِ " متعهد به کاکتوس بودن " است (sm50)
هر شب به کشتن ما می آید
مرده ای که فکر میکند ما او را کشته ایم ... (sm50)
بیخوابی - اخوان ثالث ، مهیار علیزاده ، علیرضا قربانی ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ٩سال اخير پرسپوليس هربار بازي اولش رو برده قهرمان نشده، هربارم باخته بازم قهرمان نشده، جالبه بدونيد هربار كه مساوي هم كرده بازم قهرمان نشده
(sm2)
فقط امیدوار بودم تکذیب بشه چون این آخرین کسی بود که بهش اعتماد داشتم. البته بعد از زندانی شدنش این اعتماد تقریبا خدچه دار شده ولی این اتفاق میتونست کاری کنه که کلا ازش متنفر بشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم خو چیکا کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]