اون که صد در صد واقعا من از شور و حسی خاص اون آهنگ سه شب بیدار بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون که صد در صد واقعا من از شور و حسی خاص اون آهنگ سه شب بیدار بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذخرف میگن بگرد از اینا که تو خونه میکشن پیدا کن برو پیششون بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Magical.Girl.2014
(sm54)
دیشب یه ویدیو تو تلگرام صفاریان دیدم جیگرم کباب شد ! سر ضبط آلبوم غریبه فریدون شاهرخ پورمیامین هم بود (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت سرویس (sm2)خب تو که از خداته یه منشی بت لب بده پس هر چی زودتر برونقل قول:
فقط اگه از شانس توئه منشیه یهو میبینی 60 سال سن داره (sm2)
نمیرم باو همون درد رو به جون میخرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فقط اگه سیاه شده من تجربه شو دارم برو زودتر بده دربیارن برات تا اینکه بعدا نصفش خورده نشه مث من بیفتی تو دردسر
اگرم که زیاد نیست دندون وسطم هست بده برات پر کنن حیفه زودتر برو تا به عصب کشی نرسه
فعلا (sm27)
من تو کنسرت یزدانی از نزدیک میلاد عدل رو دیدم اصلا انگار تو یه دنیای دیگه بود روی صحنه خیلی حال عجیبی داشتنقل قول:
بخدا رفیق من 400 شده بودنقل قول:
بیمارستان بهتره