حسين به نظرت كاستا به درد چلسي ميخوره؟؟ موفق ميشه تو ليگ برتر؟؟ (sm55)
من كه اين طور فكر ميكنم به نظرم ميتونه موثر باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
حسين به نظرت كاستا به درد چلسي ميخوره؟؟ موفق ميشه تو ليگ برتر؟؟ (sm55)
من كه اين طور فكر ميكنم به نظرم ميتونه موثر باشه
حالا خوبه به فاز پر یود شدن وارد نشده (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مطلق نگاه ميكنينقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به قهرماني و جام صفر و صد نگاه نميكنم ميگم مربي بزرگ ميتونه با جام خودشو نشون بده ميتونه بدون جامم نشون بده
كاري كه ونگر كرده يا كاري ك مورينيو با چلسي و پورتو و اينتر كرده از تظر من كاراي خيلي بزرگي بوده چلسي به جام ختم نشد اما تيم ساخت كه ده سال بعد جام اورد
ليبي اسكولاري و دلبوسكه همشون يه جام جهاني دارن اما ايا به واسطه همينوجام از مربياني نظير تراپاتوني و هيتسفيلد و كاپلو و .... خيلي بزرگ ترن؟؟
نميشه گفت
اون تاثيره ديده نميشه ليپي بيشتر از اون دو تا امتحان پس داده البته و واسه من در جايگاه بالاتري
شخصيت دادن به تيم خيلي مهم
متحول كردن تيم
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (13 کاربران و 8 مهمان ها) رتبه ی من اوله (sm70)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک میکنم میتونه.جفت مربیاش بازیکنای جنگنده دوسدارن...ولی جامجهانی گهی داشت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجازه میدی قانع نشم ؟(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاستا با تورس زوج خوبی رو تشکیل میدن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه لیورپولیا پشتشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پپ میرینه به لواندوفسکی(sm59)
يه جورايي واسه مني كه برزيل رو دوست دارم خوشايند بود اين اتفاق... ميتونست تو برزيل خيلي زود قهرمان بشه (sm14)نقل قول: