حسین همون 10 دیقه اول اس داد بهم(sm120)
حسن ببعی هم پرسید چندچنده
تاچ گوشیم خرابه جواب هیچکدومشونو ندادم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین همون 10 دیقه اول اس داد بهم(sm120)
حسن ببعی هم پرسید چندچنده
تاچ گوشیم خرابه جواب هیچکدومشونو ندادم(sm120)
دقیقا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بازی جز لوکا همه ریده بودن خود په په هم پاس گل داد ولی ایارا سیبل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی تو اون بازی جز لوکا کسی نمیتونست توپو 3 ثانیه زیر پاش نگه داره
پرس به اون وحشتناکی ندیده بودم
ریدم تو روحتون با این اظهار نظرهای کارشناسانه تون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول فصل همه تون یه طرف جمع شده بودید میگفتید ایارا رو بندازیم بیرون یه هافبک دفاعی بگیریم، من میگفتم باید به ایارا فرصت بدیم... شما همه تون جبهه گرفته بودید لاشیا (sm120)
بعد از سه سال داریم با هم هماهنگ میشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این نتیجه رسیدم تنها یه راه داریم که تا آخر فصل به موفقیت برسیم، اگه گفتین چه راهی؟ (sm120)
با وجود مهندس اره ولی وقتی مهندس رفت گفتم باید به ایارا بازی برسه یا میشه یکی مثل الونسو 7-8 سال بیمه میشیم یا یه سال تیم رو به گا میده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه نخور خود تو نبودی به لوکا گیر داده بودی(sm2)نقل قول:
گل تخمی غارسا (sm25)
لاشی اون موقع هیچ کدوممون فکر نمی کردم ژابی بره... من با وجود ژابی این حرفُ زدم... همه تون شاخ و شونه کشیدید (sm59)نقل قول: